Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Επέκταση συνεργασίας με "Λαέρτειον"




Ο Εθνικός Πειραιά ανακοινώνει την επέκταση  της συνεργασίας του και για την επόμενη σεζόν ,με το Κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας,"Λάερτειον"

Το συγκεκριμένο κέντρο υπό την διεύθυνση του κου Λευτέρη Παυλίδη θα παρέχει διαρκή εργομετρικό έλεγχο, όλη τη χρονιά στην ομάδα μας και  σε συνεργασία με τον επικεφαλή του Ιατρικού τιμ της ομάδας  μας κο Καραχάλιο, θα καλυφθούν οι ανάγκες της ομάδας μας σχετικά με την αποκατάσταση των τραυματισμών ποδοσφαιριστών μας  και την αξιολόγηση τους δημιουργώντας μία ατομική καρτέλα για κάθε αθλητή.
Παράλληλα, σε συνεργασία με το προπονητικό τιμ, θα δοθούν εξατομικευμένα  προγράμματα στους αθλητές .
Παράλληλα με την πρώτη ομάδα, εγκαινιάζεται η συνεργασία και με τις ακαδημίες ποδοσφαίρου του συλλόγου  μας στα πρότυπα της πρώτης ομάδας.
   
                                Λίγα λόγια για το "Λάερτειον"

Το Κέντρο Αποκατάστασης & Αποθεραπείας "ΛΑΕΡΤΕΙΟΝ" ιδρύθηκε στον Πειραιά, το 1997 από τον κο. Λευτέρη Παυλίδη.
Στο ΛΑΕΡΤΕΙΟΝ πιστεύουμε ότι κάθε περιστατικό είναι διαφορετικό γιατί και ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός.
Ένα πρόβλημα υγείας ο καθένας το βιώνει διαφορετικά, επομένως δεν υπάρχει ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο αποκατάστασης για όλους.
Γι' αυτό το λόγο εμείς αναλαμβάνουμε, μέσα από τη συνεχή παρακολούθηση του ασθενή, σχεδιάζοντας ένα προσωπικό πρόγραμμα αποκατάστασης σύμφωνα με τις δυνατότητες και απαιτήσεις του, να βρούμε τον τρόπο που θα επανέλθει ο ασθενής σε πλήρη δραστηριότητα.
Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός ανθρωποκεντρικού Κέντρου Αποκατάστασης που να πρωτοπορεί στις μεθόδους του και να μπορεί να συγκριθεί με τα αντίστοιχα κορυφαία ευρωπαϊκά κέντρα σε τεχνική κατάρτιση και αποτελεσματικότητα.
Μετά από μεγάλη προσπάθεια από όλους μας, μπορούμε να πούμε ότι η επιτυχία στην αποκατάσταση τραυματισμών & χρόνιων παθήσεων είναι εγγυημένη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου