Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Πάει Ρίο η αθλητρία του Εθνικού Κρίστελ Βουρνά!





Η Κρίστελ Βουρνά του Εθνικού Ο.Φ.Π,Φ, γίνεται το 14ο μέλος της ελληνικής κολυμβητικής ομάδας, καθώς ήρθε στην ΚΟΕ πρόσκληση από τη FINA, η οποία φυσικά και έγινε αποδεκτή από την αθλήτρια. Έτσι θα τη δούμε τον Αύγουστο στο Ρίο.

Απρόσμενα και πολύ ευχάριστα νέα ήρθαν για την Κρίστελ Βουρνά, η οποία είχε πιάσει όριο Β στα 100μ. πεταλούδα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και περίμενε μήπως σταθεί τυχερή λόγω των λίγων συμμετοχών που υπήρχαν στο αγώνισμα. Έτσι και έγινε τελικά, η FINA απέστειλε πρόσκληση στην ΚΟΕ για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε δεύτερους Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά την πρώτη της συμμετοχή στο Λονδίνο το 2012.

«Χάρηκα πάρα πολύ. Κάποια στιγμή ένιωσα ότι δεν θα με πάρουν και είχα σταματήσει να το σκέφτομαι. Τώρα θα μπορώ να κολυμπήσω πιο ήρεμη το επόμενο διάστημα», τόνισε στο Aquaplanet η κολυμβήτρια του Άκη Οικονόμου, για την οποία μάλιστα αλλάζει και το πρόγραμμα του επόμενου διαστήματος, αφού θα πρέπει να προπονηθεί ξανά σε πιο εντατικούς ρυθμούς. «Ήδη μου είπε ο προπονητής μου να είμαι στις 9:15 στην Αργυρούπολη για βραδινή προπόνηση. Δεν με αφήνει ούτε καν να το χαρώ σήμερα», λέει αστειευόμενη η Βουρνά, που λογικά θα συμμετάσχει και αυτή στο καμπ της Θεσσαλονίκης από τις 18 ως τις 24 Ιουλίου.


Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου