Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Ο Δ.Γεωργάρας Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών..




Στο πλαίσιο επανασχεδιασμού των ακαδημιών ο Εθνικός ανακοινώνει τον παλαίμαχο άσο της ομάδας μας Δημήτρη Γεωργάρα για την θέση του Τεχνικού Διευθυντή.
Με νέα φιλοσοφία οι ακαδημίες του Εθνικού πλέον θα συνδεθούν άμεσα με την πρώτη ομάδα στοχεύοντας στην παραγωγή ποδοσφαιριστών έτσι ώστε στο εγγύς μέλλον να την τροφοδοτούν με αθλητές οι οποίοι και θα την επανδρώνουν.
Οι συνεχείς επαφές του Διευθυντού ποδοσφαίρου Ηλία Αρμόδωρου με τους παλαίμαχους της ομάδας μας Κ.Μπατσινίλα,Π.Κατσικογιάννη,Γ.Ντρέλια,Α.Μαυρέα,Ν.Μανωλά,Γ.Αντωνόπουλο οι οποίοι όλοι θα συνδράμουν με τις γνώσεις τους,έφερε την συνεργασία με τον Δημήτρη η οποία αξιοσημείωτο είναι ότι θα ειναι αμισθί.
Ο Δημήτρης Γεωργάρας υπήρξε ποδοσφαιριστής και αρχηγός της ομάδας μας για 14 χρόνια (1980-1994) μετρώντας  πάνω απο 300 συμμετοχές σε αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου.
Διετέλεσε επίσης προπονητής στον Εθνικό την χρονιά 2003-2004,ενώ πρίν ήταν προπονητής των Ακαδημιών του συλλόγου μας (2001-2003),και για αρκετά χρόνια μέλος του τμήματος scouting του Αστέρα Τρίπολης,είμαστε σίγουροι ότι θα συμβάλει τα μέγιστα στην αναγέννηση του συλλόγου,τόσο στην οργάνωση των ακαδημιών,όπως επίσης και στην ίδρυση τμήματος scouting για την εύρεση και αξιοποίηση νεαρών ποδοσφαιριστών .
Υπεύθυνος στο κλιμάκιο που βρίσκεται στα «Βοτσαλάκια» παραμένει ο καθ' όλα επιτυχημένος Αντώνης Γρηγοριάδης,ενώ ο Θανάσης Βατίστας θα έχει την επίβλεψη των αγωνιστικών τμημάτων που βρίσκονται στο ΣΕΦ.


Πηγή http://www.ethnikosfc.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου