Σάββατο, 30 Ιουλίου 2016

Εθνικός: «Τα πάντα για την Α1»
Ό,τι μπορούν θα κάνουν οι διοικούντες τον Εθνικό –όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση- για να λάβει η ομάδα του Πειραιά το «εισιτήριο» της Α1 μπάσκετ.

Αποφασισμένος να εξαντλήσει όσες πιθανότητες έχει για να συμμετάσχει αυτός στην Α1 μπάσκετ τη νέα αγωνιστική σεζόν δηλώνει ο Εθνικός.

Με σχετική ανακοίνωσή που εξέδωσαν οι Πειραιώτες υπογραμμίζουν ότι στόχος των διοικούντων είναι να κάνουν ό,τι περνάει από τα χέρια τους για να λάβουν εκείνοι το «ΟΚ» να παίξουν στη μεγάλη κατηγορία. «Αυτό είναι το όνειρο των φιλάθλων μας, αυτή είναι η επιταγή της Ιστορίας», αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση μέσω της οποίας γίνεται προσπάθεια να βοηθήσουν όσοι μπορούν.

«Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί όλους τους φίλους, επιφανείς και μη, καθένας με τον τρόπο και τη δύναμή του, να βοηθήσουν στο δύσκολο εγχείρημα. Ο Εθνικός και θέλουμε, και θέλετε, και ΠΡΕΠΕΙ να παίξει στην Α1. Όλοι μαζί μπορούμε. Θα τα καταφέρουμε», υποστηρίζει.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Κηφισιά δήλωσε αδυναμία να συμμετάσχει στη νέα Basket League κι ως εκ τούτου... ψάχνουμε τον αντικαταστάτη της. Πρώτος επιλαχών από την Α2 είναι ο Εθνικός. Αν η ομάδα του Πειραιά δεν μπορέσει να αγωνιστεί στην Α1, τότε είναι πολύ πιθανό το εισιτήριο να δοθεί μέσω wildcard, εκεί όπου Αρκαδικός, Πανιώνιος, Δόξα Λευκάδας φαίνεται να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον..

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας μπάσκετ του Εθνικού:

«Ο Εθνικός είναι μια ομάδα που έχει μάθει να παλεύει στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, προκειμένου για να κερδίσει κάθε αντίπαλο, κάθε άνοδο, κάθε επιτυχία. Παράλληλα είναι ένα σωματείο που έχει αποδείξει με τη διαχρονικότητά του, σε όλα τα σπορ, ότι σέβεται τους νόμους και τις κανονιστικές διατάξεις. Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, αφού δεν έχουμε ακόμη επίσημη ειδοποίηση ή πρόσκληση, η ομάδα μας καλείται να αποφασίσει αν θα δεχθεί την πρόταση να ανεβεί στην Α1 κατηγορία.

Πριν απ' όλα θέλουμε να σημειώσουμε ότι θα ευχόμασταν καμία από τις ομάδες της "μεγάλης" κατηγορίας να μην αντιμετώπιζε θέμα μη καθόδου. Δεν είναι, όμως, κάτι που να "περνά από το χέρι μας", ούτε βέβαια έχουμε κάποια συμμετοχή.

Σε ό,τι μας αφορά, η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού, δηλώνει ρητά και κατηγορηματικά πως θα εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για να αγωνιστεί η ομάδα μας στην Α1 κατηγορία.

Αυτό είναι το όνειρο των φιλάθλων μας, αυτή είναι η επιταγή της Ιστορίας.

Είναι μια μεγάλη στιγμή, για έναν μεγάλο σύλλογο.

Αυτή τη στιγμή πρέπει όλοι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.

Ο Εθνικός δεν είναι … νησί, δεν είναι μια παρέα, δεν είναι ένα κλειστό club.

Είναι μια μεγάλη ομάδα, που ενώνει τον Πειραιά, ενώνει όλους εμάς που προσπαθήσαμε να κάνουμε τα παιδιά μας Εθνικούς και ξέρουμε τι σημαίνει αυτό.

Σε αυτήν την προσπάθεια δεν υπάρχουν αποκλεισμοί.

Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί όλους τους φίλους, επιφανείς και μη, καθένας με τον τρόπο και τη δύναμή του, να βοηθήσουν στο δύσκολο εγχείρημα.

Ο Εθνικός και θέλουμε, και θέλετε, και ΠΡΕΠΕΙ να παίξει στην Α1.

Όλοι μαζί μπορούμε.

Θα τα καταφέρουμε.

Εμπρός να δούμε τον Εθνικό εκεί που ονειρευτήκαμε.

Εμπρός, όλοι μαζί, να δημιουργήσουμε τις συνθήκες, ώστε σε λίγους μήνες να βρισκόμαστε στα "σαλόνια" της Α1.

Περιμένουμε, όσο το δυνατόν συντομότερα, την πρόσκληση από τον ΕΣΑΚΕ, προκειμένου να έχουμε το απαιτούμενο χρονικό περιθώριο για να κάνουμε τις κινήσεις που απαιτούνται.

Ο Εθνικός είναι ΕΔΩ!».


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου