Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Δώρα Ιωαννίδου:Μόνο φίλοι του Εθνικού δεν μπορούν να λέγονται...





Σκληρή απάντηση στην ανακοίνωση που εστάλη από την ομάδα «φίλοι του Εθνικού» έδωσε η κ. Δώρα Ιωαννίδου, πρόεδρος τους ΔΣ του συλλόγου του Πειραιά μιλώντας στην pisina.net. Η ίδια τόνισε πως οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν ήρθαν ποτέ αυτοπροσώπως να μιλήσουν με το ΔΣ του Εθνικού. Μάλιστα προχώρησε και σε άλλες αποκαλύψεις, όπως το ότι προτάθηκε στους εκπροσώπους αυτών να αναλάβουν κάποια τμήματα, όπως το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ προκειμένου να φανεί εάν είναι φερέγγυοι και σε έναν χρόνο (που θα είναι πλέον μέλη του Εθνικού) να ξαναγίνουν εκλογές και να αποφασιστεί από τα μέλη του συλλόγου για το ποια θα είναι η νέα διοίκηση και αυτοί αρνήθηκαν, ζητώντας ολόκληρο το σύλλογο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Εμείς μιλήσαμε με εκπροσώπους αυτών των ανθρώπων και τους ρωτήσαμε εάν θέλουν να αναλάβουν κάποιο τμήμα όπως το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ, προκειμένου να δουν και οι ίδιοι τις δυνατότητές τους. Δεν μπορούσαμε να δώσουμε όλο το σύλλογο ερήμην, όπως μας ζητήθηκε σε ανρθώπους των οποίων δε γνωρίζουμε τη φερεγγυρότητα. Οι ίδιοι θέλανε να παραιτηθούμε 15 ημέρες πριν τη Γενική Συνέλευση. Αυτό είναι κάτι που κάνει εντύπωση. Μάλιστα στην ανακοίνωσή τους, λένε ότι δηλώσαμε πως θέλουμε να αποχωρήσουμε. Αυτό είναι λάθος. Ο κ. Πρίντεζης, πρωήν πρόεδρος του Συλλόγου είχε δηλώσει την πρόθεσή του να μην είναι πρόεδρος στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο και όχι να παραιτηθεί ως διοίκηση. Οι ίδιοι αυτοί άνθρπωποι που ζητούν τις τύχες του συλλόγου, δεν έχουν εμφανιστεί ποτε αυτοπροσώπως, αλλά μόνο μέσω εκπροσώπων και δικηγόρων. Μάλιστα οι ανακρίβειές του συνεχίζονται. Στην αρχή μας είπαν ότι είναι επενδυτές, ενώ στη χθεσινή τους ανακοίνωση λένε πως δεν είναι επενδυτές. Πως μπορούν να είναι επενδυτές και να βγάλουν κέρδη από ένα ερασιτεχνικό σωματείο«;

Στη συνέχεια συμπήρωσε για τη Γενική Συνέλευση πως:  «Για το ποιος θα είναι διοίκηση του συλλόγου αποφασίζουν τα μέλη του Εθνικού και κανείς άλλος. Είχαν κάθε δικαίωμα να βρουν ανθρώπους, οι οποίοι είναι μέλη του Εθνικού – γιατί αυτοί δεν είναι – και να κατεβάσουν ψηφοδέλτιο. Λένε ότι δεν του καλέσαμε στη Γενική Συνέλευση. Το ξέρουν πολύ καλά ότι μπορούσαν να έρθουν«.

Όσον αφορά την αφορμή (το τμήμα μπάσκετ) που έγιναν αυτά είπε: «Βρήκαν αφορμή από το ότι έφυγε ο χορηγός της ομάδας μπάσκετ για να φέρουν την καταστροφή. Υπάρχει διάδοχη κατάσταση και να είστε βέβαιοι πως δε θα αφήσουμε το τμήμα στο έλεος του Θεού. Όσον αφορά το ποδόσφαιρο χθες στη Γ.Σ. έγινε μια πολύ επιδομοτική συζήτηση για το μέλλον του τμήματος. Οι άνθρωποι αυτοί δημιουργούν εντυπώσεις και αρνητικό κλίμα. Μόνο φίλοι του Εθνικού δεν μπορούν να λέγονται. Σπέρνουν την ανησυχία χωρίς λόγο. Είμαστε μια διοίκηση 2-3 εβδομάδων και κάνουμε μια νέα προσπάθεια, την οποία αυτοί οι άνθρωποι μειώνουν. Δε θα ασχοληθώ άλλο με αυτούς τους ανθρώπους. Ήταν μόνο λόγια, χωρίς πράξεις και αυτό το αποδεικνύει το ότι όταν του καλέσαμε να αναλάβουν κάποιο τμήμα, αυτοί μας ζήτησαν όλο το σύλλογο. Μάλιστα το γεγονός ότι αποκαλούνταν επενδυτές σε ένα ερασιτεχνικό σωματείο δείχνει πως δεν ξέρουν πως λειτουργεί ένα αθλητικό σωματείο«.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου