Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Υποβλήθηκε σε επέμβαση ο Φώτης Βασιλόπουλος




Το πρόβλημα που πρωτοεμφανίστηκε στον Φώτη Βασιλόπουλου τον Φεβρουάριο και επιδεινώθηκε τον τελευταίο μήνα της σεζόν αποκατέστησε το ιατρικό επιτελείο του Εθνικού.

Υπό την παρουσία του γιατρού της ομάδας κ. Καραχάλιου, ο 30χρονος γκαρντ υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, προκειμένου να επιστρέψει υγιής στους αγωνιστικούς χώρους την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Κανονικά η επέμβαση έπρεπε να είχε γίνει κατά τη διάρκεια της χρονιάς με κίνδυνο να μείνει για τουλάχιστον ένα μήνα εκτός δράσης και εν τέλει αποφασίστηκε να ληφθεί το ρίσκο και να περιμένει ο παίκτης να ολοκληρωθεί ο χρονιά, σφίγγοντας τα δόντια. Αυτό έγινε και το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Βασιλόπουλος πέρασε την πόρτα του χειρουργείου. Στις αρχές Αυγούστου θα είναι έτοιμος να αρχίσει χαλαρά τρέξιμο και στο τέλος του μήνα θα μπορεί να προπονηθεί σε φουλ ρυθμό.

Η ενημέρωση από πλευράς Εθνικού αναφέρει: “Σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα από τον Γενικό Χειρούργο κ. Διαμαντή Θωμά (υπό την παρουσία του υπεύθυνου του ιατρικού τιμ του Εθνικού κ. Καραχάλιου) υποβλήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο “Μετροπόλιταν” ο Φώτης Βασιλόπουλος. Το πρόβλημα που υπήρχε από τον περασμένο Φεβρουάριο αντιμετωπίστηκε χειρουργικά και ο αθλητής θα είναι σε θέση να αρχίσει να προπονείται με την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν”.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου