Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Συνεργασία και με το Μετροπόλιταν




O Εθνικός Πειραιώς  βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την  συνεργασία του και για την ερχόμενη σεζόν  με το θεραπευτήριο Metropolitan.

 Το θεραπευτήριο Metropolitan είναι εκ των κορυφαίων της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης και η συνεργασία με τον Εθνικό αποτελεί μία τεράστια επιτυχία για τον "Κυανόλευκο" σύλλογο.
  Το Metropolitan Hospital ιδρύθηκε το 2001, ανήκει στον Όμιλο ΠΕΡΣΕΥΣ, Υγειονομική Μέριμνα ΑΕ, και κατάφερε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να καθιερωθεί στον κλάδο της ιδιωτικής υγείας.
Όραμα των δημιουργών του ήταν το Metropolitan Hospital να καταστεί ένα πρότυπο θεραπευτήριο με άμεση αναφορά στον άνθρωπο και τη ζωή και βασικό άξονα την αντίληψη ότι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας δεν είναι πολυτέλεια αλλά ανάγκη και δικαίωμα κάθε ασθενoύς.
Το αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες των δημιουργών του.

Με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό και άριστο ιατρικό, επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό έχει να επιδείξει σημαντικές επιδόσεις στην ιατρική έρευνα, στην εφαρμογή πρωτοποριακών ιατρικών μεθόδων διάγνωσης και θεραπείας και στην ουσιαστική παροχή υπηρεσιών υγείας, που μπορούν να καλύψουν κάθε άνθρωπο και κάθε νοσηλευτική του ανάγκη.

Πιστό στο όραμά του, το Metropolitan εξελίσσει συνεχώς τις υπηρεσίες του φιλοδοξώντας να εξασφαλίζει πάντοτε στους ανθρώπους καλύτερη υγεία και καλύτερη ζωή.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου