Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Ανατροπή! Πάει Ρίο η Βουρνά του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ



Απίστευτη εξέλιξη στην υπόθεση της Κρίστελ Βουρνά, στην οποία θα επιτραπεί τελικά να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η ανακοίνωση της ΚΟΕ

Σήμερα Τετάρτη, 20 Ιουλίου και ώρα 13.55 ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Fina Κορνέλ Μαρκουλέσκου επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της ΚΟΕ και μέλος του «Μπιρό» της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημήτρη Διαθεσόπουλο, σχετικά με την χτεσινή (19/7) επιστολή του τελευταίου προς τη Fina και η οποία δεν έχει δοθεί – ακόμη – στην δημοσιότητα …

Ο κ. Μαρκουλέσκου ανακοίνωσε στον Πρόεδρο της ΚΟΕ ότι, μετά από συνεννόηση με την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, για την αναίρεση που έγινε στη αρχική κλήση της Κρίστελ Βουρνά από τη Fina, η 24χρονη κολυμβήτρια μας, με κοινή απόφαση ΔΟΕ – Fina, καλείται να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο!

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος, μετά την ευτυχή αυτή εξέλιξη, δήλωσε: «Αυτή τη φορά, προσωπικά ως Πρόεδρος της ΚΟΕ, θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τη Fina όσο και τον Κορνέλ Μαρκουλέσκου για την υπέρβαση που έκαναν στην περίπτωση της Βουρνά».

Θυμίζουμε ότι στην χτεσινή δήλωση του Προέδρου της ΚΟΕ, η κατάληξη της ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κατά το πόσο όμως θα είναι αποτελεσματική η παρέμβαση της ΚΟΕ προς τη Fina, θα το αντιληφθεί και ο ίδιος εντός της ημέρας – όπως επίσης και διάφοροι άλλοι «ανησυχούντες» – χωρίς αυτή τη φορά να συντρέχει περίπτωση λάθους από πλευράς Fina, ως η ίδια ομολόγησε στην περίπτωση της Κρίστελ Βουρνά».



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου