Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

«Τιμή μου να εκπροσωπώ τον Εθνικό»




Ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος συμφώνησε με την Διοίκηση του Εθνικού και θα συνεχίσει να φοράει το κυανόλευκο σκουφάκι και την επόμενη σεζόν. Ο διεθνής τερματοφύλακας του Εθνικού μίλησε στο Ethnikos24 για την συμφωνία του με τη Διοίκηση, απάντησε για το ενδιαφέρον ομάδων της Α1 να τον αποκτήσουν και του λόγους που τον κράτησαν στον Αυτοκράτορα και έστειλε το μήνυμα του στον κόσμο τονίζοντας πως τον θέλουν δίπλα τους όλοι οι παίκτες.


Αναλυτικά η συνέντευξη του Παναγιώτη Τζωρτζάτου:

Πως ήρθε η συμφωνία με την Διοίκηση του Εθνικού;



«Τα πράγματα ήταν απλά εφόσον το θέλαμε και οι δυο πλευρές. Μιλήσαμε και τα βρήκαμε όλα οκ».




Υπήρχε ενδιαφέρον από ομάδες που πρωταγωνιστούν στην Α1, ποιοι είναι οι λόγοι που προτίμησες να συνεχίσεις να φοράς του σκουφάκι του Εθνικού;



«Ναι η αλήθεια είναι ότι υπήρχε έντονο ενδιαφέρον από άλλες ομάδες και μάλιστα με εξαιρετικές οικονομικές απολαβές. Οι λόγοι που με κράτησαν στον Εθνικό είναι  πρώτον το οικογενειακό κλίμα που έχει η ομάδα. Δεύτερον το επίπεδο προπόνησης, που είναι υψηλού επιπέδου και αυτό πιστώνεται στο εξαιρετικό προπονητή που έχουμε, ο οποίος μας  βελτιώνει καθημερινά και ατομικά και ομαδικά! Και τρίτον γιατί το σκουφάκι του Εθνικού είναι το πιο ιστορικό στην Ελλάδα και το θεωρώ τιμή μου να το εκπροσωπώ».


Ένα μήνυμα στον κόσμο του Εθνικού για τη νέα σεζόν;



«Η υπόσχεση μου προς τον κόσμο του Εθνικού είναι ότι για άλλη μια χρονιά θα δώσω το 110 τοις εκατό των δυνατοτήτων μου να συνεχίσει η ομάδα να πρωταγωνιστεί. Τους θέλουμε στο πλευρό μας σε κάθε παιχνίδι! Μας δίνουν κουράγιο και δύναμη!».


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου