Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ Π.Φούκος δηλώνει....







Αποκλειστική συνέντευξη στο http://www.ethnikos.gr παραχώρησε ο Πέτρος Φούκος παραμονή της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, ζητώντας παράλληλα τη στήριξη του κόσμου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου παίκτη:

Η ομάδα έστω και την τελευταία στιγμή πήρε μέσω των ανακατατάξεων αυτό που απώλεσε την τελευταία αγωνιστική πέρυσι. ‘Ισως πολλοί πουν ότι η άνοδος κερδίζεται στο παρκέ. Θα συμφωνήσω. ‘Oμως πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις και η διοίκηση του Εθνικού επάξια κέρδισε τα τελευταία 2 χρόνια το δικαίωμα να ισχυρίζεται ότι έχει κάθε λόγο να βρίσκεται όχι μόνο στη Γ’ Εθνική, αλλά και ακόμη ψηλότερα.

Η ομάδα κινείται σε επίπεδα που θα ζήλευαν τώρα πια και ομάδες επαγγελματικών κατηγοριών. Ο Βασίλης πρωτίστως και ακολούθως ο Δημήτρης, παρέα με το επιτελείο που έχουν δημιουργήσει και το οποίο το απαρτίζουν ικανότατα στελέχη, φανερά και μη, κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να φέρουν τον Εθνικό εκεί που ονειρευόμαστε όλοι. Αυτό που μένει είναι οι συμπαίκτες μου και εγώ να φανούμε άξιοι συμπαραστάτες σε αυτή τους την προσπάθεια και να δώσουμε το 110% προκειμένου να υλοποιούνται οι αγωνιστικοί στόχοι που θέτουν.

Εύχομαι υγεία σε όλους και ελπίζω οι φίλοι του Εθνικού να σταθούν δίπλα στην ομάδα στα πλαίσια των δυνατοτήτων του καθενός. ‘Oλοι μαζί δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα παρά μόνο τον κακό μας εαυτό. Σας περιμένουμε στο γήπεδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου