Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Οικονομόπουλος ο πρώτος της «νέας εποχής»





Την πρώτη του μεταγραφική κίνηση ανακοίνωσε το τμήμα μπάσκετ του Εθνικού με την απόκτηση του Κώστα Οικονομόπουλου. Παράλληλα οι Κωνσταντίνος Δεριζιώτης, Βαγγέλης Βλάχος και Κώστας Οικονομόπουλος έδωσαν τις πρώτες δηλώσεις της «νέας εποχής», όπως τονίζουν.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εθνικού:



Ο Εθνικός ανακοινώνει την πρώτη μεταγραφή, στη νέα εποχή.

Ο Κώστας Οικονομόπουλος είναι από σήμερα κομμάτι της ομάδας μας και αυτή η κίνηση σηματοδοτεί τον τρόπο, με τον οποίο διοίκηση και τεχνική ηγεσία θέλουν να πορευτούν.

Ο 19χρονος (1μ92) γκαρντ ξεκίνησε από τις υποδομές του Μίλωνα και στα 16 έγινε ο μικρότερος παίκτης που έχει αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική. Μεταπήδησε στον Πανιώνιο (στη χρονιά της Α1 κατηγορίας) κι από εκεί στον Κολοσσό. Είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές (U15, U16, U18, U20).

«Υλοποιούμε τις εισηγήσεις του προπονητή, χτίζοντας το ρόστερ με παιδιά που ταιριάζουν στα στάνταρντς που έχουμε θέσει. Καλωσορίζουμε τον Κώστα στην οικογένειά μας, που καθημερινά θα μεγαλώνει. Ο Εθνικός ξαναχτίζεται με νέα, άφθαρτα, υλικά, που θα στηρίξουν την σημερινή και την μελλοντική πορεία του» υποστήριξε από την πλευρά της διοίκησης ο Κωνσταντίνος Δεριζιώτης.

«Αρχίζουμε την οικοδόμηση του νέου Εθνικού, με παιδιά που να διαθέτουν τρία στοιχεία: Ταλέντο, όρεξη για δουλειά και υψηλούς στόχους. Μας ενδιαφέρουν αθλητές που να έχουν και την ικανότητα, και τον σωματότυπο να σταθούν όχι μόνο στην Α2, αλλά και στην Α1 κατηγορία. Επίσης, μας ενδιαφέρει πάρα πολύ ο χαρακτήρας, γιατί θέλουμε ο Εθνικός να είναι υπόδειγμα σε όλα τα επίπεδα» δήλωσε ο Βαγγέλης Βλάχος.

«Το να είσαι ο πρώτος παίκτης που ανακοινώνεται είναι τιμητικό. Ο Εθνικός είναι από τα σωματεία που δεν χρειάζεται κανείς να μιλήσει για την ιστορία, για τον κόσμο, για το παρελθόν του. Ευχαριστώ τον κόουτς και τη διοίκηση για την ευκαιρία που μου δίνουν και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Περιμένω να περάσουν οι μέρες και να μπούμε στο γήπεδο για να δουλέψουμε» τόνισε το πρώτο φετινό απόκτημα της ομάδας μας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου