Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Ο Εθνικός έχει συνέχεια





Ο Βασίλης Δέρβος αποχώρησε (οριστικά) από τον Εθνικό. Το είχε ξεκαθαρίσει, αμέσως μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας στα πλέι οφ, το επιβεβαίωσε με πρόσφατη τοποθέτησή του. Ο άνθρωπος που έδωσε και προσωπικό χρόνο, και χρήματα, για να φτάσει η ομάδα του Πειραιά να διεκδικεί την άνοδο στην Α1 έφυγε, θεωρώντας πως “έχω κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσα, με ανιδιοτέλεια και αγάπη για την ομάδα της καρδιάς μου“.

Είναι πρόδηλο πως κανείς δεν περισσεύει από το μπάσκετ, άρα και από τον Εθνικό, όμως στη ζωή (άρα και στο μπάσκετ) δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Η ομάδα του Πειραιά έχει βαθιές ρίζες, αλλά κυρίως πιστούς φίλους, που θα την οδηγήσουν εκ του ασφαλούς σε απάνεμα νερά.

Είναι τέτοιο το brand του Εθνικού, είναι τέτοια η αγάπη των Πειραιωτών για την ομάδα, είναι τόσο βαρύ το σήμα, που όχι μόνο δεν θα υπάρξει “κενό εξουσίας“, αλλά άμεσα θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη συμμετοχή σε μια εκ των δύο κορυφαίων κατηγοριών (ανάλογα με τις γενικότερες εξελίξεις).

Άνθρωποι που έχουν και το πάθος, και τις δυνατότητες, να κρατήσουν ψηλά τον Εθνικό, έλεγαν χθες πως όχι μόνο δεν πρέπει να ανησυχεί ο κόσμος του συλλόγου για την τύχη του τμήματος μπάσκετ, αλλά και πως σύντομα ο Βασίλης Δέρβος κι όσοι αξίζουν πραγματικά να ανήκουν στην οικογένεια του συλλόγου, θα είναι πάλι στην πρώτη γραμμή.

Το μήνυμα, προς κάθε κατεύθυνση, είναι πως ο Εθνικός έχει συνέχεια. Και συνέπεια…



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου