Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Δώρα Ιωαννίδου:Δεν θέλουμε να κοροϊδεύουμε τον κόσμο




Η κ. Δώρα Ιωαννίδου είναι η πρώτη γυναίκα πρόεδρος του Εθνικού στα 96 χρόνια ύπαρξης του συλλόγου, αφού αυτήν ήταν η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου που προέκυψε από τις εκλογές στη Γενική Συνέλευση της 22ας Ιουνίου,  το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα.

Η κ. Ιωαννίδου μίλησε στην pisina.net για τα τμήματα της κολύμβησης και της υδατοσφαίρισης, τονίζοντας ότι ο Εθνικός θέλει να είναι συνεπής με τους αθλητές του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο ότι πλέον η ομάδα δε χρωστάει ούτε ένα ευρώ στο δημόσιο.

Δώρα Ιωαννίδου: Νέα Πρόεδρος Εθνικού

Κολύμβηση: «Με τα δικά μας παιδιά»

«Στην κολύμβηση στην οποία ήμουν έφορος για 4 χρόνια, τη θέση μου θα πάρει ο κ. Νίκος Ξυλούρης, πρώην κολυμβητής του συλλόγου. Η ομάδα έκανε πολύ επιτυχημένο πρωτάθλημα, καταλαμβάνοντας τη 2η θέση σε άνδρες και γενική κατάταξη. Στο τμήμα της κολύμβησης θα διατηρήσουμε την αγωνιστική μας ομάδα ως έχει με σκοπό να προωθήσουμε παιδιά από τις ακαδημίες της ομάδας. Οι προπονητές θα παραμείνουν οι ίδιοι, ενώ είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για μεταγραφές, αφού αυτές αρχίζουν τον Οκτώβριο. Αυτό που έχουμε σαν φιλοδοξία είναι ο Εθνικός να έχει τα δικά του παιδιά στις αγωνιστικές ομάδες μέσα στα επόμενα χρόνια»

Υδατοσφαίριση: «Με λίγο μειωμένο μπάτζετ»

«Στο τμήμα της υδατοσφαίρισης θα έχουμε λίγο μειωμένο μπάτζετ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Ήδη αυτό είχε μειωθεί και ήταν το 7ο-8ο στην Α1, όμως τα αποτελέσματα μας ήταν πολύ καλά με την είσοδο στην 4άδα. Παρά τα λιγότερα χρήματα καταφέρνουμε να πρωταγωνιστούμε. Έχουμε έρθει σε συμφωνία με τους κ.κ Κουντουδιό και Τσόκα, ώστε να είναι οι προπονητές και την επόμενη σεζόν. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε κάποια παιδιά από το βασικό κορμό της ομάδας χωρίς όμως να τους κοροϊδεύουμε όσον αφορά τα οικονομικά. Αυτά που θα συμφωνήσουμε, αυτά θα πάρουν. Από εκεί και πέρα στόχος του κ. Κουντουδιού είναι να εντάξει νεαρούς αθλητές στη μηχανή της ομάδας, οι οποίοι μαζί με τη διατήρηση κάποιων πιο έμπειρων θα μας βοηθήσουν να έχουμε μια αξιοπρεπή πορεία».

«Θέλαμε το Χαραλαμπόπουλο»

Για το Χάρη Χαραλαμπόπουλο, του οποίου η μεταγραφή στον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε χθες είπε: «Θέλαμε πολύ να μείνει ο Χάρης. Μιλήσαμε μαζί του και ήταν ευχαριστημένος από τη συνεργασία μαζί μας. Του άρεσε στον Εθνικό και θα ήθελε να μείνει, αλλά η πρόταση του Παναθηναϊκού ήταν οικονομικά πολύ καλύτερη, οπότε δεν μπορούσαμε να τον κρατήσουμε. Είναι δύσκολες οι εποχές και είναι απολύτως θεμιτό ένας αθλητής να αγωνιστεί εκεί από όπου έχει την καλύτερη πρόταση οικονομικά. Δε θέλαμε να κοροϊδεύουμε το Χάρη και γενικά δε θέλουμε να κοροϊδεύουμε τους αθλητές. Όλοι ξέρουν πως αυτά που συμφωνούν με τη διοίκηση του Εθνικού θα τα πάρουν, ίσως γι’ αυτό λένε και πιο εύκολα το ναι στην ομάδα μας».

«Νοικοκυρέψαμε το σύλλογο»

Μιλώντας για τα οικονομικά του συλλόγου σε αυτές τις δύσκολες εποχές είπε: «Η διοίκηση τα τέσσερα τελευταία χρόνια έχει κάνει θαύματα. Έχουμε ξεχρεώσει όλες μας τις οφειλές προς το δημόσιο, ενώ δε χρωστάμε ούτε ένα ευρώ σε αθλητές που ήρθαν αυτά τα τέσσερα χρόνια. Είναι το σημαντικότερο όλων σε αυτές τις εποχές, που πολύ μεγάλοι σύλλογοι χρωστούν. Αυτήν η διοίκηση βασίζεται στην ειλικρίνεια και όχι σε ψέματα. Ότι χρέη υπάρχουν είναι από προηγούμενες διοικήσεις».

Θοδωρής Νταλαγιώργος


Πήγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου