Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Δάκρυσε ο Πειραιάς για Κατσούλη

Δάκρυσε ο Πειραιάς για Κατσούλη (videos+photos) | onsports.gr









Το τελευταίο «αντίο» στον καλό τους φίλο, Κώστα Κατσούλη, είπαν οι οπαδοί του Εθνικού που συνόδεψαν τη σορό του ως το λιμάνι του Πειραιά από όπου έφυγε για Κρήτη, καθώς θα γίνει η κηδεία του στα Χανιά



Πλήθος κόσμου και τεράστια συγκίνηση στο λιμάνι του Πειραιά το απόγευμα της Τρίτης (30/09). Οι οπαδοί του Εθνικού συγκεντρώθηκαν στην προβλήτα από όπου θα έφευγε η σορός του Κώστα Κατσούλη. Του άτυχου οπαδού του Εθνικού που δολοφονήθηκε στα επεισόδια του αγώνα με τον Ηρόδοτο στη Νέα Αλικαρνασσό της Κρήτης. Η τραγική ειρωνεία είναι πως ο άτυχος οπαδός θα ταφεί στον Πλατανιά Χανίων, όπου διέμενε τα τελευταία χρόνια.



Το απόγευμα της Τρίτης (30/09), φίλοι του Εθνικού – ανάμεσά τους κι ο «Εθνικάρας» Γιάννης Μαντζουράνης – τον αποχαιρέτησαν στο λιμάνι του Πειραιά. Ένα τεράστιο πανό έγραφε «Η δολοφονία σου να βασανίζει τις συνειδήσεις των υπευθύνων για την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου», ενώ ακούστηκαν πολλά συνθήματα και συγκινητικά λόγια για τον άτυχο 46χρονο, που πλέον δεν είναι ανάμεσά μας. Η σορός του είναι εν πλω για τα Χανιά, ενώ η οικογένειά του ζήτησε να ενισχυθούν το Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά ή οποιοσδήποτε άλλος οργανισμός στηρίζει τους αδύναμους ανθρώπους, αντί να κατατεθούν στεφάνια.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου