Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Παυλάκης: Θα είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα







Ο Μάκης Παυλάκης μετά την ανατροπή στο φιλικό με τον Φωστήρα μίλησε στο ΕΘΝΙΚΟΣ TV για τα συμπεράσματα του, πότε θα είναι έτοιμη η ομάδα, τις διαφορές με την προηγούμενη σεζόν και έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο. 



Οι δηλώσεις του Παυλάκη: 

Τα συμπεράσματά του: Η ομάδα έχει βρει τα πατήματα της, σίγουρα είμαστε λίγο κουρασμένοι από την προετοιμασία καθώς ήταν αρκετά δύσκολη και κουραστική. Αρχίζουμε και λυνόμαστε σιγά-σιγά και νομίζω φαίνεται και μέσα στο γήπεδο.

Για την ετοιμότητα της ομάδας: Θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει. Στην αρχή του πρωταθλήματος θα είμαστε σίγουρα έτοιμοι. Τώρα για την ανατροπή αυτή και το πώς το γυρίσαμε στο δεύτερο ημίχρονο μας τόνωσε και ψυχολογικά, πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι όταν αρχίσει το πρωτάθλημα.

Για τον αν υπάρχουν διαφορές στην ομάδα στην δεύτερη του χρονιά στον Εθνικό: Δεν θα το έλεγα, οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι. Θέλουμε να πάμε τον  Εθνικό εκεί που πρέπει και θα το προσπαθήσουμε για να το καταφέρουμε.


Το μήνυμα του στον κόσμο: Όπως και πέρσι έτσι και φέτος  να είναι πάντα δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι, να μας στηρίζει και θα τους το ανταποδώσουμε.


ethnikos-fc.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου