Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Ένσταση για τα επεισόδια!

Εθνικός: Ένσταση για τα επεισόδια! | onsports.gr



Ο Εθνικός ενημέρωσε επίσημα πως θα καταθέσει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τον Ηρόδοτο, λόγω των τραγικών επεισοδίων που συνέβησαν στο γήπεδο της Αλικαρνασσού.
Η ανακοίνωση:
«Σε όλα τα πλαίσια και πολύ δυναμικά κινείται η ομάδα μας μετά τα τραγικά γεγονότα που έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Αλικαρνασσού και τον άγριο ξυλοδαρμό του Κώστα Κατσούλη και όχι μόνο αυτού αλλά και άλλων φίλων του Εθνικού..
Μετά από συνάντηση του Προέδρου της ομάδας μας Αλέξη Αγγελόπουλου με τους νομικούς συμβούλους του συλλόγου, αποφασίστηκε να κατατεθεί ένσταση εναντίον του κύρους του αγώνα με τον Ηρόδοτο και ειδικά για το τελευταίο τέταρτο του αγώνα που είχε να κάνει μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό του φίλου της ομάδας μας, κάτι που επηρέασε ψυχολογικά άπαντες...
Παράλληλα, ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την Αστυνομία της Κρήτης και τον υπεύθυνο Αντιστράτηγο αναφορικά με τις εξελίξεις στο θέμα των συλλήψεων που έχουν γίνει και αυτών που επίκεινται ,ενώ παράλληλα ο κύριος Αγγελόπουλος ζήτησε ραντεβού με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γιώργο Σαρρή».


onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου