Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

«Γεια σου Κώστα, γεια σου παλικάρι μας»


cfoot2







Σε φορτισμένο κλίμα και με επιφωνήματα σπαραγμού έγινε η ταφή του Κώστα Κατσούλη στον ιερό ναό του Αγ. Δημητρίου στον Πλατανιά Χανίων.

Σε κλίμα πόνου, θλίψης και με επιφωνήματα σπαραγμού και οδύνης όπως «Γεια σου Κώστα, γεια σου παλικάρι μας», έπεσε η αυλαία του της τραγωδίας , στον Πλατανιά Χανίων, με πρωταγωνιστή τον αδικοχαμένο Κώστα Κατσούλη, το φίλαθλο του Eθνικού που στις 14 Σεπτεμβρίου πήγε να παρακολουθήσει τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας, του Εθνικού, αλλά τελικά «χάθηκε» έπειτα από επεισόδια στο γήπεδο του Ηροδότου.
Πλήθος κόσμου παρέστη στην εξόδιο ακολουθία και ταφή του 46χρονου, στον ιερό ναό του Αγ. Δημητρίου στον Πλατανιά Χανίων ενώ στο φέρετρο είχε τοποθετηθεί η σημαία της αγαπημένης του ομάδας ,του Εθνικού, για να τον συντροφεύσει στο ταξίδι το μακρινό που μόλις ξεκίνησε.
Χθες αργά το απόγευμα, το τελευταίο «αντίο» στον καλό τους φίλο είπαν οι οπαδοί του Εθνικού που συνόδεψαν τη σορό του ως το λιμάνι του Πειραιά, με προορισμό την Κρήτη, και δη τον Πλατανιά όπου τελείται η κηδεία του, στο μέρος όπου διέμενε τα τελευταία χρόνια.
















mikriliga.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου