Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Η συνέπεια της διοίκησης και τα συμπεράσματα





Τα φιλικά τελείωσαν απόλυτα πετυχημένα για τον Εθνικό   που  δεν έχασε σε κανένα ματς από τις αναμετρήσεις  και πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία για  την έναρξη του Πρωταθλήματος που θα βρει τους «Κυανόλευκους» αντιμέτωπους με τον Ηρόδοτο στην Κρήτη. Πλτηρώθηκαν οι παίκτες το μήνα Αύγουστο.



Άπαντες στην ομάδα και πρώτος και καλύτερος ο προπονητής μας γνωρίζουν  ότι τα φιλικά παιχνίδια είναι για να βοηθήσουν στο μοντάρισμα της ομάδας και βέβαια η όποια επιτυχία έρχεται σε αυτά ανεβάζει σε μεγάλο βαθμό την  ψυχολογία όλων.
«Έχω  βγάλει  τα συμπεράσματα μου  από τα φιλικά που δώσαμε και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι έχουμε ακόμα περιθώρια βελτίωσης. Θα συνεχίσουμε όμως να δουλεύουμε σκληρά ,δεν  εφησυχαζόμαστε  από τα αποτελέσματα των  φιλικών.  Μην ξεχνάμε ότι ήρθαν και κάποια νέα παιδιά που θέλουμε να μπούν  στην  φιλοσοφία της ομάδας  και όταν θα γίνει αυτό θα είμαστε ακόμα καλύτεροι» ,ήταν το σχόλιο του κόουτς μετά το 0-2 κόντρα στην Μάνδρα..
 Ένα παιχνίδι στο οποίο έκανε ντεμπούτο και μάλιστα με γκολ ο Γιάννης Λαζανάς .  Ο 34χρονος επιθετικός ήταν πάρα πολύ καλός , αλλά κυρίως ουσιαστικός  χωρίς κάτι το περιττό μέσα στο παιχνίδι δείχνοντας πως  όταν έρθει στην επιθυμητή φυσική κατάσταση θα βοηθήσει πάρα πολύ. Γενικά πάντως η ομάδα  έβγαλε καλό πρόσωπο μέσα στον αγωνιστικό χώρο  και μία αγωνιστική πειθαρχία την οποία θέλει να κρατήσει ο προπονητής..
Το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό καθώς βρέθηκε εκτός από το κομμάτι της έδρας που θα είναι το Μοσχάτο και χώρος, κοντά στο Ρέντη, όπου πραγματοποιούνται οι προπονήσεις  κάτι που κάνει το  κομμάτι της προετοιμασίας πολύ πιο εύκολο  και λύνει ένα σημαντικό θέμα..

Παράλληλα, σε δύσκολες εποχές που ζούμε και με πολλές ομάδες να βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού, οικονομικά, η διοίκηση όντας απόλυτα συνεπής στις  υποχρεώσεις της  πλήρωσε τον μήνα Αύγουστο  δίνοντας  ένα ακόμα έναυσμα  στους παίκτες εν όψει της πρεμιέρας..


ethnikos-fc.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου