Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Ανετος







Πανέτοιμος για την έναρξη του Πρωταθλήματος έδειξε ο Εθνικός που ολοκλήρωσε αήττητος τα φιλικά του κερδίζοντας και  τον Μανδραικό στην έδρα της αντιπάλου μας με 2-0.



Οι "κυανόλευκοι" ξεκίνησαν  το ματς με τους Βουτσινά,Χαλκιά,Ξενιτόπουλο,Μπένα, Χέλη, Φέτση, Σούφλα,Σάμιο,Παυλάκη ,Σταφσουλάι και Λαζανά.
 Μόλις στο 8ο λεπτό, η ομάδα μας άνοιξε το σκορ όταν από κόρνερ του Ξενιτόπουλου , ο Λαζανάς που έκανε το ντεμπούτο του πετάχτηκε έξυπνα στην "καρδιά" της αντίπαλης άμυνας η μπάλα χτύπησε στον ώμο αμυντικού και κατέληξε στα δίχτυα  κάνοντας το 0-1 . Ηομάδα μας είχε την υπεροχή στο ματς και δημιούργησε ακόμα δύο  φάσεις  με Μπένα το σουτ του οποίου  χτύπησε στο δοκάρι και ο Παλλιγίνης  μπλόκαρε και  5 λεπτά αργότερα με τον Φέτση να κάνει ένα αδύναμο  σουτ που δεν ανησύχησε τον αντίπαλο κίπερ..
Στην επανάληψη και μετά το πρώτο δεκάλεπτο μπήκαν οι Ντούσης,Πολυχρονίδης,Γκορόγιας,Μακρής,Βελέτης,Σαμιώτης,Γερόλυμος ,Τογρού,Μάναλης από του οποίου τα πόδια ξεκίνησε το 2-0 στο 75. Ο νεαρός φορ έκανε κάθετη πάσα στον Σταφσουλάι και αυτός κινήθηκε γρήγορα και έξυπνα νικώντας με ψύχραιμο σουτ  τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 2-0..Ο Μάναλης επίσης  είχε ευκαιρία και στο 90 αλλά το σούτ που έκανε κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε κόρνερ..



ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ (Βασίλης Καραούλης) Παλιγγίνης, Μπινιχάκης, Νυφαδόπουλος, Ζαγκλής, Κρητικός, Ιατρού, Μανασίδης Στ., Σινάνι, Πεκλετζής, Μπέντας, Αμπντουραχμάνι. Στο β’ μέρος έπαιξαν οι Καουνάς, Μποδώνιας, Μεσσίνι, Κοκολάκης, Μπομπολάκης, Ρούσσης, Μουτάφης, Τσιώκας 


ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης) Βουτσινάς, Χαλκιάς, Ξενιτόπουλος, Μπενά, Χέλης, Φέτσης, Σταφσουλάι, Σούφλας, Λαζανάς, Σάμιος, Παυλάκης. Στο β’ μέρος έπαιξαν οι Πολυχρονίδης, Γκορόγιας, Βελέτης, Σαμιώτης, Μάναλης, Ντούσης, Μακρής, Τογρού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου