Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Πειραιά


 cfoot2



Συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κ. Γαβρίλη είχε ο Πρόεδρος της ομάδας μας Αλέξης Αγγελόπουλος με το γραφείο τύπου της Περιφέρειας να ενημερώνει για το τι ειπώθηκε μεταξύ των δύο ανδρών..

Αναλυτικά το δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής:
Ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Εθνικού Πειραιώς κ. Αλέξιο Αγγελόπουλο και συζήτησαν σε καλό κλίμα θέματα, που αφορούν την ιστορική ομάδα του Πειραιά.
Παράλληλα, ο κ. Αγγελόπουλος ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά για τα εκτεταμένα επεισόδια, που έγιναν, την περασμένη Κυριακή, στο γήπεδο του Ηροδότου και είχαν αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό ενός φιλάθλου του Εθνικού Πειραιώς.
Ο Γ. Γαβρίλης εξέφρασε τις θερμές ευχές του για ταχεία ανάρρωση του φιλάθλου και δήλωσε την συμπαράσταση μου στους οικείους του ενώ σε δήλωσή του υπογράμμισε τα εξής:
«Καταδικάζουμε απερίφραστα τα συγκεκριμένα επεισόδια. Δυστυχώς, όμως, η βία έχει παρεισφρήσει στους αθλητικούς χώρους- όχι μόνο του ποδοσφαίρου- και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και βούληση απ’ όλους, την Πολιτεία, τα διοικητικά όργανα, τους παράγοντες των ομάδων και τους αθλητές για να εξαλειφθούν αυτά τα φαινόμενα. Πρέπει να υπάρξει, επιτέλους, με πρωτοβουλία της Πολιτείας, συντονισμός όλων των εμπλεκομένων ώστε να ληφθούν αποτελεσματικά μέτρα».


mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου