Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Ομιλία και προσήλωση





Η επόμενη  ημέρα του 0-0 με την Κηφισιά  επέφερε συζήτηση  εκτός από την καθιερωμένη προπόνηση για τους παίκτες της ομάδας μας..
  Οσοι αγωνίστηκαν σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης πραγματοποίησαν χαλάρωμα ,ενώ όλοι οι υπόλοιποι ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης..Παπανικόλας και Δρούζας έκαναν την  θεραπεία τους.
 Απο κει και πέρα, ο κόουτς Χατζηαλέξης μάζεψε τους παίκτες  πρίν την προπόνηση  και όλοι μαζί προσπάθησαν να αναλύσον τι δεν πήγε καλά και η ομάδα έμεινε στο 0-0 χωρίς να σκοράρει για δεύτερο σερί παιχνίδι μάλιστα. Τώρα βέβαια για τα περί σκοραρίσματος αν το γκολ στην Κρήτη κόντρα στον Ηρόδοτο που ήταν κανονικό  ,μέτραγε ώς όφειλε τα πτάγματα θα ήταν διαφορετικά.."Ξέραμε ότι παίζαμε με μία πολύ δυνατή ομάδα,αλλά το 0-0 δεν μας αφήνει ικανοποιημένους. Πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα  και να καταλάβουμε ότι μετά απο κάθε ματς ο κόσμος πρέπει να φεύγει χαρούμενος και γεμάτος .Είδατε πόσο κόσμο είχε το γήπεδο ..Σε αυτά τα δύο  χρόνια και τον τρίτο που διανύουμε έχουμε καταφέρει πολλά και σημαντικά πράγματα με την αμέριστη βοήθεια της διοίκησης  που οφείλουμε να τα διατηρήσουμε και να γίνουμε ακόμα καλύτεροι στο μέλλον..Το όφειλουμε στον κόσμο, το οφέιλουμε στον Πρόεδρο και βέβαια στους εαυτούς σας...



ethnikos-fc.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου