Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Η Προετοιμασία και η ...προιστορία




Χωρίς προβλήματα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την πρεμιέρα της Γ Εθνικής κόντρα στον Ηρόδοτο..
 Οι ποδοσφαιριστές μας πραγματοποίησαν χαλάρωμα  με τους Παπανικόλα και Δρούζα να ακολουθούν ο πρώτος ατομικό πρόγραμμα και ο δεύτερος θεραπεία..Στην αποστολή που αναχωρεί για την Κρήτη  θα βρίσκεται κανονικά ο Φέτσης  και γενικά με την ομάδα θα ταξιδέψουν όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές με την  18αδα να ανακοινώνεται λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

                               ΚΑΝΤΟ ΟΠΩΣ ΤΟ 2005

Η φετινή τους μονομαχία στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής δεν είναι η μοναδική μεταξύ των  δύο ομάδων , καθώς είχαν ξαναπαίξει στην ίδια κατηγορία  όταν όμως ήταν επαγγελματική. Ήταν το πρωτάθλημα της περιόδου 2004-05 και τότε ο Εθνικός είχε πανηγυρίσει δύο νίκες!
Στο ματς του α’ γύρου στη Νέα Αλικαρνασσό, ο Εθνικός είχε επικρατήσει 1-2 με γκολ των Καραμαλίκη και Ντε Σόουζα, ενώ είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Αποστολάκης. Νίκη με 1-0 είχαν πανηγυρίσει οι Πειραιώτες και στο ματς του δευτέρου γύρου και πάλι με σκόρερ τον Καραμαλίκη..



ethnikos-fc.blogspot,gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου