Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Γ. Τσόκας: «Να πάμε καλύτερα από πέρσι»





giorgos tsokas











Ο νέος προπονητής του Εθνικού Γιώργος Τσόκας μίλησε στο waterpolonews για την πορεία της προετοιμασίας της ομάδας του, τα μεταγραφικά αποκτήματα του Εθνικού και τους στόχους του συλλόγου του για τη νέα σέζον.



Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Καταρχάς να ευχηθώ καλή χρονιά και υγεία πάνω απ΄ όλα στις αθλήτριες, για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει.

Η προετοιμασία της ομάδας κυμαίνεται σε καλές βάσεις, γιατί δουλεύουμε πάρα πολύ με τα κορίτσια. Έχω την ευτυχία, να έχω κάθε μέρα στην ομάδα 10 με 12 αθλήτριες, γεγονός που μπορεί να δώσει λύσεις σε οποιονδήποτε προπονητή.

Εμείς δουλεύουμε μέρα με τη μέρα και κοιτάμε το πως θα αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες της προπόνησης.

Η ομάδα δουλεύει σαν σύνολο, δεν δουλεύει μεμονωμένα.»

Στον Εθνικό της νέας χρονιάς βλέπουμε αρκετά νέα πρόσωπα. Πώς κρίνεις το έμψυχο δυναμικό της ομάδας σου;

«Σίγουρα υπάρχουν κάποιες αλλαγές, αλλά τα περισσότερα κορίτσια έχουν ξαναπεράσει από τον Εθνικό και νομίζω ότι δεν έχουν δυσκολία στην προσαρμογή.»

Έχετε θέσει κάποιους στόχους ενόψει της νέας σεζόν;

«Είναι πολύ νωρίς. Σίγουρα θέλουμε να πάμε καλύτερα από πέρσι. Δεν έχουμε δει ακόμα τα ρόστερ των υπολοίπων ομάδων. Γιατί βλέπουμε ότι υπάρχουν προβλήματα. Η μία ομάδα αποσύρεται και μετά επανέρχεται. Θα περιμένουμε και, όταν ολοκληρωθεί το σύνολο των υπολοίπων, θα σχηματίσουμε συμπεράσματα για αυτούς.»















waterpolonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου