Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Δελτίο τύπου




Ο ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. από της ιδρύσεώς του μέχρι σήμερα, στηρίχθηκε και στηρίζεται κυρίως στις αφιλοκερδείς προσφορές και ενίοτε θυσίες των μελών & φίλων του, στην προσπάθειά του να διατηρήσει την αξιοπρεπή παρουσία του και κυρίως το αθλητικό ήθος σε όλα τ' αθλήματα που συμμετείχε και συμμετέχει.

Αγαπητά μέλη και φίλοι του ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΦΠΦ:
Πάντα ήμασταν μαζί και στα εύκολα αλλά και κυρίως στα δύσκολα . Μαζί στις βραβεύσεις, τα μπράβο, αλλά και τη στεναχώρια. Αντιλαμβανόμαστε πλήρως - γιατί την βιώνουμε όλοι μας -, την οικονομική δυσπραγία των ενισχυτών μας. Την τρέχουσα χρονιά υπήρξαν φίλοι που βοήθησαν αλλά οι ανάγκες του σωματείου είναι μεγαλύτερες και δεν είναι δυνατό κι ούτε σωστό να καλύπτονται από τα ίδια άτομα συνεχώς....
Η Διοίκηση και ο Πρόεδρος προσωπικά, θα εξαντλήσουν όλα τα όρια εξευρέσεως οικονομικής λύσης, από τυχόν χορηγίες και προσωπικές εισφορές, όμως ένας σύλλογος όπως ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ, δεν μπορεί να στηρίζεται μόνον στην προσφορά των ΛΙΓΩΝ αλλά κυρίως πρέπει και οφείλει να στηρίζεται στη ΔΙΑΡΚΗ προσφορά ΟΛΩΝ των μελών και φίλων της.
Με το παρόν λοιπόν, ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ, όλους τους ΕΘΝΙΚΟΥΣ να συνδράμετε και να προστρέξετε στο κάλεσμα της ομάδας μας με οποιοδήποτε τρόπο εσείς κρίνετε (εγγραφή νέων μελών αντί 50€ ετησίως, ανανέωση συνδρομών ή όποια άλλη οικονομική βοήθεια και χορηγία).
Κάντε το για την Ομάδα της ψυχής μας. Το όνομα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΦΠΦ πρέπει να μείνει στις επάλξεις και αυτό δεν γίνεται μόνον με τις «αιματηρές» προσφορές των ιδίων προσώπων κάθε χρόνο, αλλά με όλους εμάς τους ΕΘΝΙΚΟΥΣ, γι’ αυτό γρηγορείτε και ανταποκριθείτε.
Ο σύλλογος, μας έχει όλους ανάγκη. Τα ομαδικά, είναι συλλογικά θέματα και όχι ενός ατόμου ή λίγων ατόμων, ενώ δεν χρειάζεται να βγαίνουμε σε "ζητεία" κάθε φορά που ο σύλλογος χρειάζεται οικονομική ενίσχυση, ούτε να αναρτούμε κάθε λίγο και λιγάκι δελτία τύπου για οικονομική ενίσχυση.
Ξέρετε που να βρείτε την ομάδα μας και πως να την στηρίξετε, έστω και από το υστέρημά σας, λίγο λίγο, αλλά με συνέπεια, σε συνέχεια και διάρκεια, ειδάλλως δεν θα έχουμε αυτό που της αξίζει και μας αξίζει ως ΕΘΝΙΚΟΙ.
Hic Rhodus, hic Saltus !!!

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΝΤ. ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου