Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Σίφουνας ο Εθνικός!

cfoot2



Πρώτη νίκη σε επίσημο ματς και πρόκριση για τον Εθνικό που πήρε το διπλό (1-3) από την Αναγέννηση Ιεράπετρας.

Ο δυνατός αέρας και τη έντονη βροχόπτωση πριν και κατά την διάρκεια της αναμέτρησης δεν βοήθησε τους 22 ποδοσφαιριστές να παίξουν με την μπάλα κάτω καθώς το γήπεδο ήταν πολύ βαρύ.
Η εικόνα της Αναγέννηση είχε διακυμάνσεις με κοινό παρανομαστή το κακό ξεκίνημα που αναλώθηκε σε όλο το πρώτο ημίχρονο με επακόλουθο το 0-2. Εν συνεχεία η κατάσταση βελτιώθηκε αρκετά, καθώς από τις αρχές του δεύτερου μέρους η Αναγέννηση πίεσε και είχε διάθεση, πείσμα και πάθος.
Το σκορ άνοιξε στο 21΄ ο Λαζανάς, ο οποίος έπιασε δυνατό σουτ από 35 μέτρα, η μπάλα με την βοήθεια του αέρα πήρε δύναμη και κατέληξε στα δίχτυα, ενώ στο 35΄ δόθηκε πέναλτι σε πέσιμο του Λύγκο από τον Ζντράβκοβιτς μέσα σε διαμαρτυρίες από τους Ιεραπετρίτες ο Σουφλάς το εκτέλεσε στα δίχτυα 0-1.
Η μείωση του σκορ σε 1-2 έδωσε ελπίδες για να διεκδικηθεί κάτι καλύτερο στην συνέχεια όμως ένα ακόμα τραγικό λάθος στην άμυνα κόστισε το 1-3 και κάπου εκεί τελείωσαν όλα.
Οι Λασιθιώτες μπήκαν δυνατά και είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων με την επιβράβευση των προσπαθειών τους να έρχεται στο 49΄. Εκεί ο Μπέκα εκτέλεσε φάουλ στο β΄ δοκάρι και ο Κόκα με προβολή μείωσε σε 1-2.
Οι Πειραιώτες «κλείδωσαν» την νίκη με το γκολ στο 65΄ όταν ο Μανάλης με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μάνη. Το ακόμα χειρότερο είναι η απώλεια του Ζντράβκοβιτς, ο οποίος αποβλήθηκε με 2 κίτρινη κάρτα.
Αναγέννηση: Μάνης, Γ. Χρυσοφάκης, Ζντράβκοβιτς, Μαστοράκης, Χατζάκης, Μπέκα, Κρυστάλλης(65’ Λιλάι), Ιατρού(49’ Ζιβάνοβιτς), Δεδελετάκης, Κόκα, Παισανίδης(54’ Μπιλίτσης).
Εθνικός: Βουτσινάς, Χαλκιάς, Πολυχρονίδης, Μακρής, Σαμιώτης, Φέτσης(24’ λ.τ. Χελής), Λαζανάς, Σούφλας, Λύγκος, Γκορόγιας( Μανάκης), Παυλάκης.
Πηγή: anatolhsport.com

1 σχόλιο: