Κυριακή, 2 Νοεμβρίου 2014

Ο Εθνικός είναι ιδέα πάνω από πρόσωπα και περαστικούς προπονητές..

Φάση από τον αγώνα της ομάδας μας με το Λαύριο Η Διοίκηση της ομάδας Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ θέλει να ξεκαθαρίσει μια και καλή τη θέση της ως προς το θέμα που προέκυψε με τον πρώην πλέον προπονητή του Τζίμη Κουστένη.

1. Από την πρώτη κιόλας στιγμή που έφτασαν στα αυτιά μας οι φήμες περί κρούσης - κάποιοι έκαναν λόγο και για συμφωνία - του Πανελευσινιακού στον κ. Κουστένη - απευθυνθήκαμε στον ίδιο και του θέσαμε ευθέως το ερώτημα... "Εχεις συμφωνήσει με τον Πανελευσινιακό;". 'Εκανε πως δεν ήξερε, αλλά παράλληλα οι δικές μας πληροφορίες ήταν εντελώς διαφορετικές. Οφείλαμε να τον πιστέψουμε, είχαμε άλλωστε μπροστά και το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

2. Την Κυριακή το πρωί ήδη άρχισαν να μας προτείνονται προπονητές. "Εχει φύγει ο Κουστένης, έχει συμφωνήσει με τον Πανελευσινιακό. Ψάξτε για τον επόμενο", μας έλεγαν αλλά εμείς οφείλαμε να περιμένουμε τον προπονητή μας. Τελικά αποφάσισε να μας πει για το ραντεβού - που ήδη ξέραμε ότι έχει - κάπου το μεσημέρι. 'Ομως να βάλουμε και τα πράγματα στη θέση τους: ποτέ δεν δώσαμε το ΟΚ ούτε για να μιλήσει με άλλη ομάδα, ποτέ δεν είχαμε συμφωνήσει πως είναι ελεύθερος να φύγει αν έρθει πρόταση από ομάδα της Α1.

3. Κλείνουμε με κάτι τελευταίο. Η δυσαρέσκειά μας είναι διπλή. Και προς το πρόσωπο του πρώην - πλέον - προπονητή μας - αλλά και προς τον Πανελευσινιακό, που δεν μπήκε καν στη διαδικασία να μας ρωτήσει, να μας πει ότι συζητάει με έναν προπονητή άλλης ομάδας. 'Επαιξαν ένα παιχνίδι πίσω από την πλάτη μας, που θα το θυμόμαστε για πάντα. Ευτυχώς είχαμε λάβει τα μηνύματα και δεν μας έπιασαν στον ύπνο. Ο Εθνικός Πειραιά είναι μια ιδέα πάνω από πρόσωπα και περαστικούς προπονητές, είναι η διοίκησή του και κυρίως ο κόσμος του, που δεν ξεχνούν τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Καλή συνέχεια... Επιφυλασσόμαστε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου