Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

"Νίκη ψυχολογίας"









Η νίκη μπορεί να ήρθε στο 90, αλλά το τρίποντο ήταν άκρως σημαντικό για την ομάδα μας. Ο Παυλάκης ήταν ο Grande protagonista με το γκολ στο τέλος ,ενώ ο κόουτς Χατζηαλέξης μετά το τέλος του ματς προσπάθησε να εξηγήσει το αγχωτικό του πράγματος ,παίρνοντας την ευθύνη για την όχι και τόσο καλή εμφάνιση.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή μας και του "Χρυσού" σκόρερ:
Χατζηαλέξης:
«Ήταν ένα παιχνίδι αγχώδες. Μπήκανε οι παίχτες αγχωμένοι εγώ φταίω γι’ αυτό ίσως δεν τους το μετέδωσα σωστά έτσι όπως έπρεπε. Αυτό που κρατάμε είναι η νίκη έστω και στο τελευταίο λεπτό από θέμα ψυχολογίας και μόνο. Σίγουρα η ομάδα δεν είναι αυτή που είδαμε σήμερα, έχει παίξει πολύ καλύτερα και μπορεί να παίξει καλύτερα αλλά εμείς το μόνο που κρατάμε είναι τους τρεις βαθμούς, να διορθώσουμε τα λάθη μας και πάμε πάρα κάτω.»

Παυλάκης:
«Σήμερα ήταν ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι μπορώ να πω  στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε το ποδόσφαιρο που συνήθως παίζουμε, δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα, κλειστήκανε πίσω η αντίπαλη ομάδα, καταφέραμε να κάνουμε τις ευκαιρίες που χάσαμε και πάλι καλά ήρθε το γκολ στο τέλος. Κρατάμε τους βαθμούς.» ενώ για τον κόσμο είπε «Έδωσε το παρόν, φώναξε, μπορεί να μην είδε αυτό που βλέπει κάθε Κυριακή αλλά κρατάμε την νί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου