Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Γούναρης: «Ηταν παλικάρια…»

Γούναρης: «Ηταν παλικάρια…»



Ο Μάριος Γούναρης εξήγησε πώς ο Εθνικός πήρε τη νίκη επί της Καβάλας κι ευχαρίστησε τους 1000 φιλάθλους της ομάδας του που έδωσαν το «παρών» στο κλειστό του Κερατσίου αλλά και τους παίκτες για το δώρο γενεθλίων που του έκαναν.

«Οπως είχαμε πει μέσα στην εβδομάδα ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, η Καβάλα είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, εμείς όμως από την αρχή πιστέψαμε ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι, από την αρχή μπήκαμε δυνατά. Υπήρχαν διαστήματα που βγήκαμε εκτός ρυθμού, είναι λογικό, δεν μπορείς να παίζεις 40 λεπτά στον ίδιο ρυθμό, Στο πρώτο ημίχρονο η άμυνα μας δεν ήταν τόσο καλή, στο δεύτερο βελτιωθήκαμε στην άμυνα, καταφέραμε, περάσαμε μπροστά, το περισσότερο χρονικό διάστημα ήμασταν μπροστά στο σκορ. Η Καβάλα αν δεν κάνω λάθος πέρασε μπροστά τα τελευταία 2 δευτερόλεπτα με ένα δίποντο του Τότσιου, αλλά τα παιδιά έδειξαν ότι δεν τα παρατάνε ποτέ, ότι πάντα δίνουν το 100% μέχρι τελευταίο δευτερόλεπτο και τελικά δικαιωθήκαμε», δήλωσε ο προπονητής του Εθνικού, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Οπως έχουμε πει, ο κόσμος του Εθνικού είναι πάντα κοντά στον Εθνικό, είναι πάντα κοντά στην ομάδα, σήμερα το γήπεδο σχεδόν γεμάτο, τον ευχαριστούμε πάρα πολύ και θέλω να πιστεύω ότι και στα επόμενα παιχνίδια θα είναι κοντά μας. Τελειώνοντας να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίχτες του Εθνικού».

Ο Μάριος Γούναρης το Σάββατο είχε τα γενέθλιά του και οι παίκτες του τού έκαναν το καλύτερο δώρο: «Τους ευχαριστώ ειλικρινά γιατί σήμερα ήταν παλικάρια!»


superbasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου