Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Ηλυσιακός - Εθνικός 67-69

Φάση από τον αγώνα της ομάδας μας με τον Ηλυσιακό




Δύσκολη εκτός έδρας νίκη με σκορ 67-69 πέτυχε το Σάββατο 08/11 ο Εθνικός ο οποίος επικράτησε του Ηλυσιακού με εύστοχο καλάθι 2’’ πριν τη λήξη της αναμέτρησης. Οι παίκτες μας φανερά επηρεασμένοι από τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν την βδομάδα που μας πέρασε με την ξαφνική αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, δεν παρουσίασαν το καλό πρόσωπο που μας είχαν συνηθίσει τις προηγούμενες αγωνιστικές και κατάφεραν να υπερβάλλουν εαυτόν για να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με το δεκάλεπτο να τελειώνει με 17-20 ενώ το ημίχρονο βρήκε μπροστά τον Ηλυσιακό με έναν πόντο (35-34).

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι κάνοντας επιμέρους σκορ 21-14 προηγήθηκαν με 56-48 στο 30’ ενώ στο 34.30 βρέθηκαν ξανά μπροστά με 61-54 και την ομάδα μας να μειώνει 65-61 τρία λεπτά πριν το τέλος. Ο Κουκάς με δύο συνεχόμενα τρίποντα έκανε το 65-67, με λιγότερο από ένα λεπτό να μένει, ενώ ο Περδικάρης ισοφάρισε 67-67 επτά δεύτερα πριν το τέλος. Στα δύο δεύτερα που απέμεναν ο Τζιάλλας έδωσε τη νίκη στον Εθνικό χάρη στο νικητήριο καλάθι που σημείωσε.



Γούναρης: «Επηρεασμένοι από την αναταραχή της προηγούμενης βδομάδας» 


«'Ολη την εβδομάδα με την αναταραχή που έγινε και την αλλαγή του προπονητή ήμασταν κάπως περίεργα. Ξέραμε από την αρχή ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Ο Ηλυσιακός είναι πολύ καλή ομάδα με νεαρά παιδιά με ενθουσιασμό, βγάζουν ενέργεια, πάθος. 'Επρεπε να προσπαθήσουμε να πείσουμε τα παιδιά ότι μέσα από τις αλλαγές να συγκεντρωθούν στο παιχνίδι. Δεν το πολύ καταφέραμε για να είμαι ειλικρινής. Ενώ ξεκινήσαμε καλά κάποια στιγμή χάσαμε τον έλεγχο, χάσαμε τον ρυθμό του παιχνιδιού αλλά στο τέλος τα παιδιά έδειξαν συγκέντρωση, έβγαλαν ενέργεια, έβγαλαν πάθος και τελικά καταφέραμε με αυτό τον τρόπο να κερδίσουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι», ενώ για το γεγονός ότι ήταν κεκλεισμένων των θυρών είπε: «Σίγουρα τα κεκλεισμένων των θυρών και οι αλλαγές και το γήπεδο εδώ σίγουρα επηρεάζει. Είναι καλό οι αθλητές να παίζουν σε γεμάτα γήπεδα, ο κόσμος δίνει ρυθμό στις ομάδες, στους παίχτες, νομίζω ότι επηρεαστήκαμε λίγο αλλά τέλος καλά όλα καλά»


ethnikos-bc.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου