Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Γ. Κόχειλας: «Ο κόσμος μας δίνει δύναμη»

                    




Ο πολίστας του Εθνικού Γιάννης Κόχειλας μίλησε στο waterpolonews για την νίκη της ομάδας του στην πρεμιέρα κόντρα στον Πανιώνιο αλλά και την παρουσία του κόσμου του Εθνικού στο Πέτρος Καπαγέρωφ.





Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ξεκινήσατε νικηφόρα στην πρεμιέρα..

«Θεωρώ ότι ξεκινήσαμε αρκετά δυνατά το παιχνίδι, μπήκαμε συγκεντρωμένοι και δεν αφήσαμε περιθώριο στον Πανιώνιο να μπορέσει να σκεφτεί ότι μπορεί να πάρει εδώ μέσα ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού θεωρώ ότι χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας με κάποια λάθη, τα οποία ήταν πολύ παιδαριώδη θα έλεγα και κάναμε λάθη και μπροστά στην επίθεση με αποτέλεσμα να δώσουμε πολύ εύκολα γκολ στον Πανιώνιο φεύγοντας στην κόντρα μόνοι τους.

Πιστεύω ότι σε αυτό το κομμάτι θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, όπως ξεκινάμε το παιχνίδι να το τελειώνουμε και θεωρώ ότι αν συνεχίσουμε έτσι σε όλο το πρωτάθλημα, αν και είναι αρχή ακόμα, θα μπορέσουμε να πετύχουμε κάτι και από τους στόχους που έχουμε θέσει.»

Η αλήθεια είναι ότι μπήκατε δυναμικά και εντυπωσιακά μπορώ να πω. Ήταν επίσης ενθαρρυντικό ότι ο κόσμος έδωσε βροντερό παρόν στο Παπαστράτειο.

«Είναι πολύ σημαντικό αυτό το γεγονός για εμάς. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο μας.

Τον θέλουμε δίπλα μας όλη τη χρονιά, ιδιαίτερα μέσα στα εντός έδρας παιχνίδια, θέλουμε να δημιουργήσουμε μια έδρα ώστε να μπορέσουμε να χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια και αυτό θεωρώ ότι μπορεί να μας δώσει δύναμη και να μας βοηθήσει, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε την έδρα μας αρκετά δυνατή, όπως θέλουμε να τη χτίσουμε.

Θεωρώ ότι είναι ένα πρωτάθλημα, το οποίο θα κριθεί και στα εντός έδρας παιχνίδια των ομάδων που θέλουν να μπουν στα πλέι οφ και κάθε εντός έδρας νίκη με οποιοδήποτε αντίπαλο θα είναι σημαντική.

Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ που μας βοήθησε σήμερα στην πρεμιέρα που ήταν όπως και να έχει η κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη και θέλουμε να του δίνουμε χαρές και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.»



Πηγή











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου