Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. - Ο.Π. ΡΕΘΥΜΝΟΥ








ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ.
Τμήμα Πετοσφαίρισης
 Πειραιάς 16.11.2014


Κύριοι,
Διαμαρτυρόμαστε έντονα για την διαιτησία του χθεσινού αγώνα πρωταθλήματος Α2 Εθνικής κατηγορίας μεταξύ της ομάδας μας και του Ο. Π.  Ρεθύμνου. 
Η διαιτησία και κυρίως ο πρώτος διαιτητής κος Μενεσλής «υπέπεσε» κατ΄ εξακολούθηση σε σφάλματα (11 διαιτητικά λάθη καταγεγραμμένα από την Βιντεοσκόπηση του αγώνα), ήταν απροκάλυπτα μεροληπτικός σε βάρος της ομάδας μας και προκλητικός με τη χρήση των καρτών στους αθλητές μας με αποτέλεσμα τον εκνευρισμό όλων.
Το αποκορύφωμα των «ενεργειών» του ήταν στο tiebreak, όπου στην κυριολεξία έκανε ότι μπορούσε να θέσει την ομάδα μας εκτός διεκδίκησης της νίκης.
Η διαιτησία του προαναφερόμενου κυρίου ήταν αυτή που διαμόρφωσε αρνητικά το αποτέλεσμα για την ομάδα μας.
Η γνωστή, σε όλο το ελληνικό βόλεϊ, ανεπάρκεια του συγκεκριμένου κυρίου δεν αποτελεί δικαιολογία γιατί όλα του τα λάθη ήταν μονομερή και εσκεμμένα, για αυτό το λόγο λοιπόν ΖΗΤΟΥΜΕ την ΕΞΑΙΡΕΣΗ του από τους Διαιτητές των αγώνων τις ομάδας μας .
Ο ΕΘΝΙΚΟΣ είναι ένα ιστορικό σωματείο και την ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΘΕΣΗ του, στον χώρο του Ελληνικού Αθλητισμού, την έχει ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ με ΑΓΩΝΕΣ στα γήπεδα και στην κοινωνία .    Δεν μπορούν κάποιοι κύριοι να ισοπεδώνουν τις ανιδιοτελείς προσωπικές θυσίες των ανθρώπων του και τις προσπάθειες των αθλητών του.
ΑΞΙΖΟΥΜΕ και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΙΣΟΤΙΜΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου