Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Ανακοίνωση






Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε προς κάθε κατεύθυνση πως στο πλαίσιο των μεταγραφικών κινήσεων του συλλόγου ,είτε αφορά στο κομμάτι  της ενίσχυσης, είτε αποδεσμεύσεων ,είτε δανεισμών τα πάντα γίνονται  σε απόλυτη συνεργασία της διοίκησης με τον προπονητή .
Ο Εθνικός δεν ξεπουλάει παίκτες, ούτε χαρίζει  και ότι πράττει γίνεται με γνώμονα το καλό του συλλόγου και βέβαια των ποδοσφαιριστών που θα πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και θα επιστρέψουν έτοιμοι  για την επόμενη χρονιά.
Οπότε λοιπόν στο κομμάτι των δανεισμών ξεκαθαρίζουμε ότι ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΜΑΣ   που έχει δοθεί δανεικός δεν πρόκειται να αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα μας.

Επίσης, οι φίλαθλοι μας θα πρέπει να συνηθίσουν στην ιδέα ότι ο Εθνικός ξαναγίνεται μεγάλη ομάδα που θα έχει καλές σχέσεις με άλλους συλλόγους και τέτοιο ρόστερ που αναλόγως τις αγωνιστικές προτεραιότητες του συλλόγου  θα δίνονται και κάποιοι δανεικοί.. Και επίσης θα πρέπει να αναφερθεί  ότι έγινε πρόταση από ομάδα Σούπερλίγκας για να δοθούν  παίκτες του συλλόγου μας  δανεικοί  ,αλλά ο Πρόεδρος δεν το προτίμησε..



ethnikos-fc.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου