Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

"Έχουμε περιθώρια βελτίωσης"




Για τα περιθώρια βελτίωσης που είναι ακόμα αρκετά έκανε λόγο ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης μετά το τέλος του αγώνα με τον Βύζαντα. Ο έμπειρος κόουτς πάντως δήλωσε ευχαριστημένος από τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι παίκτες του στα Μέγαρα..


Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή μας:

Για το παιχνίδι: Ηταν ένα καλό παιχνίδι στο οποίο δημιουργήσαμε ευκαιρίες , είχαμε καλή κυκλοφορία , οι αλλαγές στο δεύτερο μέρος όμως μας αποσυντόνισαν ,ωστόσο τα παιδιά έδειξαν  διάθεση  ,παίξαμε καλό ποδόσφαιρο αλλά τα περιθώρια βελτίωσης είναι πάρα πολλά ..

Για τα περιθώρια  βελτίωσης: Μην ξεχνάμε ότι είμαστε ακόμα σε περίοδο προετοιμασίας ,ωστόσο όσο περνάει ο καιρός τα παιδιά θα γίνονται καλύτερα, θα βρεθούν μεταξύ τους γιατί υπάρχουν νέα πρόσωπα , ποιοτικοί παίκτες έχουν έρθει στην ομάδα και ξαναλέω ότι είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια τους  και μέρα με την ημέρα γινόμαστε καλύτεροι ..


Για το φιλικό με τον Αίαντα: Πλέον έχουμε το φιλικό της Κυριακής με τον Αίαντα που είναι ακόμα ένα τεστ και από ότι έχουμε ενημερωθεί θα έχει και τον χαρακτήρα γιορτής  για τις ανόδους και των δύο ομάδων…

ethnikos-fc.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου