Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

3-0 ...συμπερασμάτων




Χρήσιμα συμπεράσματα έβγαλε ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης από το φιλικό κόντρα στην ομάδα επιλέκτων  της  Ευρυτανίας με το τελικό 3-0 να έχει βέβαια μικρή σημασία.. Επόμενο φιλικό αυτό απέναντι στους Τράχωνες Αλίμου την Τρίτη..



Η τεχνική ηγεσία  χρησιμοποίησε δύο 11αδες με αυτή του πρώτου ημιχρόνου να αποτελείται από τους : Ντούση,Τσαραούση,Γερόλυμο,Χέλη,Μακρή ,Σαμιώτη,Γιαννή,Ελ Κάντι.Σταφσουλάι,Γκορόγια και Παυλόπουλο..





Όπως ήταν απόλυτα φυσικό οι παίκτες εμφανίστηκαν κουρασμένοι  από το τρέξιμο και τις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών ,ωστόσο εμφάνισαν καλό πρόσωπο και αφού έχασαν κάποιες ευκαιρίες ,κατάφεραν τελικά να κλείσουν το ημίχρονο προηγούμενοι στο 32, με τον Σαμιώτη  που  πήδηξε πιο ψηλά από όλους σε κόρνερ του  Γκορόγια…
Στην επανάληψη ,χρησιμοποιήθηκε η δεύτερη 11αδα που αποτελείτο από τους: Ντόντα,Χαλκιά,Ξενιτόπουλο,Μπένα,Πολυχρονίδη,Φέτση,Σούφλα,Σάμιο, Παυλάκη,Λύγκο,Μαναλη..
Οι «κυανόλευκοι» ήταν όπως και να το δεί κανείς ανώτεροι από τους αντιπάλους τους  και έτσι στο 72 ύστερα από την πίεση των επιθετικών , αμυντικός των αντιπάλων γύρισε λάθος προς τον τερματοφύλακα και ο Λύγκος έξυπνα  έκλεψε τη μπάλα και «κρέμασε» τον κίπερ για το 2-0…

Στο 85, ο Σούφλας εκτέλεσε κόρνερ  και ο Λύγκος με δυνατή κεφαλιά «εκτέλεσε» τον τερματοφύλακα για το 3-0…


ethnikos-fc.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου