Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Επαγγελματικό...1-0





Νικηφόρο ήταν το τεστ του Εθνικού κόντρα στους Τράχωνες με τους κυανόλευκους να επικρατούν 0-1 χάρη στο πέναλτι του Σούφλα στο 48’.



  Παρά το γεγονός ότι η ομάδα μας δεν ξεκίνησε καλά στο πρώτο 20άλεπτο, εν συνεχεία υπήρχε βελτίωση στο αμυντικό-ανασταλτικό κομμάτι με τους Τράχωνες να απειλούν δύο φορές από σουτ του Δωροβίνη με τον Βουτσινά να αντιδρά με  οξυδέρκεια αποκρούοντας στην δεξιά του γωνία.
 Ο Εθνικός απείλησε με ένα σουτ του Σούφλα στο 31’ που κόντραρε σε αμυντικούς  και ο Μπαντίκος έδιωξε σε κόρνερ.
  Στην αρχή της επανάληψης και συγκεκριμένα τρία λεπτά μετά την έναρξη αυτής, ο Λύγκος ανατράπηκε από τον Γαβριήλ μέσα στην περιοχή, ο ρέφερi  έδωσε πέναλτι και ο Σούφλας εκτέλεσε εύστοχα για το 0-1. Από εκεί και πέρα η ομάδα μας έδωσε χώρο στους αντιπάλους οι οποίοι απείλησαν χωρίς να μπουν στην περιοχή. Πρώτα με σουτ του Κοκκιναρά στο 55΄και εν συνεχεία δύο λεπτά αργότερα με τον Δωροβίνη που απέκρουσε ο Βουτσινάς.  Η τελευταία καλή φάση για τον Εθνικό ήταν στο 81 με τον Σταφσουλάι να μοιράζει εξαιρετική κάθετη στον Χαλκιά που βγήκε σαν δεξιός χαφ ,σέντραρε αλλά η προβολή του Παυλόπουλου δεν ήταν όπως έπρεπε.
Στο 90, το σουτ του Δάρα απέκρουσε ο Ντούσης.

Για τον Εθνικό ξεκίνησαν οι Βουτσινάς, Χαλκιάς, Παυλάκης, Πολυχρονίδης, Χέλης, Μπένα, Φέτσης, Σούφλας, Σάμιος, Μάναλης, Λύγκος και στην συνέχεια μπήκαν οι Ντούσης, Γκορόγιας, Ξενιτόπουλος,Τσαραούσης,Σαμιώτης, Μακρής, Γιαννής, Σταφσουλάι και Παυλόπουλος.
Για τους Τράχωνες ξεκίνησαν οι Μπαντίκος, Κάρδαρης, Πασκούλεφ, Γαβριήλ, Μπούκουρης, Μανωλιάδης, Παντελής, Καραμέρης, Σαγανάς, Δωροβίνης, Δριμούσης ,ενώ αγωνίστηκαν και οι :  Λέτσο,Μαυρίδης, Γουλας,Δάρας,Κοκκιναράς,Αρμένης,Στρακόσια,Τρίγκας,Βουρλούμης, Νούλας


ethnikos-fc.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου