Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Ανακοίνωση Εθνικού Πειραιώς

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Εθνικού Πειραιώς 1923 ευχαριστούν θερμά τον κ. Αντώνη Γλύκα για την θετική ανταπόκριση και αποκατάσταση της αλήθειας και του ''κύρους'' του συλλόγου στην τελευταία εκπομπή του 2011 στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου. Οι αναφορές του παρουσιαστή αλλά και του παλαίμαχου Κώστα Μπατσινίλα με κολακευτικά σχόλια προς τη νέα διοίκηση του Εθνικού αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τη σοβαρή προσπάθεια που γίνεται σε όλους τους τομείς από την ημέρα που ανέλαβε τις τύχες του συλλόγου. Επίσης βλέπει θετικά την πρόταση του κ. Γλύκα να βοηθήσει τον σύλλογό μας ούτως ώστε να ιδρύσει σύλλογο παλαιμάχων λόγο της πολύχρονης εμπειρίας του σαν ιδρυτικό μέλος αλλά και προέδρου παλαιμάχων του ΟΣΦΠ. 

Στα αγωνιστικά, μετά και τις πρόσφατες μεταγραφές, η ομάδα μας δείχνει να βρίσκει την αγωνιστική της ταυτότητα ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι παρόλο που την Τετάρτη 28/12 αντιμετώπισε σε φιλική αναμέτρηση τον Ηλυσιακό που συμμετέχει στην football league II, δεν είχε κανένα πρόβλημα να τη συντρίψουν με το εντυπωσιακό 4-0, πραγματοποιώντας παράλληλα πολύ καλή εμφάνιση. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι σκόραραν δύο από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, οι Σκαφτούρος και Μιχελής, που μαζί με τους Ρούσσο και Σεμερτζίδη πέτυχαν τα νικητήρια τέρματα. Οι μεταγραφές πάντως δεν σταματούν εδώ αφού στόχος της διοίκησης είναι να ενισχύσει τον Εθνικό και να τον κάνει ανταγωνιστικό για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. 

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Εθνικού Πειραιώς 1923 εύχονται σε όλους τους φιλάθλους Καλή Χρονιά, με την ευχή το νέο έτος να είναι δημιουργικό για όλα τα τμήματα του συλλόγου μας.

φιλικά 
Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου