Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Ανδρεαδάκης: "Πάνω απ' όλα μετράει η νίκη"

altΤο MyBasketBall.gr επικοινώνησε με τον κορυφαίο παίκτη του Εθνικού στην νίκη στο μεγάλο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής με τον Φάρο, Χρήστο Ανδρεαδάκη. Ο 27χρονος σέντερ, ο οποίος σκόραρε 21 πόντους, δήλωσε χαρούμενος για την νίκη της ομάδας του, αλλά τόνισε πως ήταν προϊόν της καλής και ομαδικής δουλειάς του συνόλου του κόουτς Κλιγκόπουλου, ενώ συνέστησε σοβαρότητα εν όψει του ματς με τον Ιωνικό που ακολουθεί.

Πιο αναλυτικά:

-Καλησπέρα, Χρήστο. Μεγάλη νίκη για τον Εθνικό τη Δευτέρα (12/12). Κερδίσατε τον Φάρο με εσένα μεγάλο πρωταγωνιστή.

"Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι και δικαιολόγησε τόσο την ποιότητα των δυο ομάδων όσο και την βαθμολογική τους θέση. Πιστεύω ότι δείξαμε πολύ μεγάλο πάθος και θέληση και ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι στις λεπτομέρειες, όπου κρίθηκε το ματς. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα και πάνω από όλα μετράει η νίκη, ήταν προϊόν ομαδικής δουλειάς".

-Έβαλες το καθοριστικό καλάθι που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα. Πως ένιωσες εκείνη τη στιγμή;

"Ένιωσα πολύ χαρούμενος, όλοι θέλουν να σκοράρουν κρίσιμα καλάθια. Τη Δευτέρα ήμουν εγώ, αύριο θα είναι κάποιος άλλος".

-Το "Σαλπέας" γέμισε ασφυκτικά. Τι έχεις να πεις για τον κόσμο της ομάδας που είναι πάντα στο πλευρό σας;

"Ο κόσμος του Εθνικού έχει μεγάλη ιστορία και η ώθηση που μας δίνουν είναι πάρα πολύ σημαντική. Τους ευχαριστούμε πολύ και ελπίζουμε να είναι πάντα δίπλα μας. Δυστυχώς το "Σαλπέας" είναι πολύ μικρό για μια ομάδα με την ιστορία του Εθνικού".

-Με την νίκη αυτή ο Εθνικός ισοβαθμεί με τον Μανδραϊκό στο ρετιρέ της βαθμολογίας. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Πιστεύεις ότι θα υπάρξουν απώλειες ή θα τα παίξετε όλα για όλα στην Μάνδρα για να καλύψετε την εντός έδρας ήττα στο ματς του β' γύρου; Θεωρείς μεγάλο ντεζαβανταζ εκείνη την ήττα;

"Το πρωτάθλημα, όντως, έχει πολύ δρόμο και σίγουρα θα υπάρξουν κάποιες απώλειες. Ελπίζω όχι για την ομάδα μου. Σαφώς και είναι μειονέκτημα η ήττα από τον Μανδραικό, αλλά εμείς κοιτάζουμε κάθε φορά το επόμενο παιχνίδι και, όταν έρθει η ώρα, θα πάμε στην Μάνδρα για να κερδίσουμε".

-Ακολουθεί ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι, με τον Ιωνικό, που θέλει και αυτός να πλασαριστεί στις πρώτες θέσεις. Πως προετοιμάζεστε γι' αυτό; Εσύ προσωπικά κράτησες μερικά καλάθια για τους Νικαιώτες;

"Για να έχει αξία η νίκη με τον Φάρο θα πρέπει να κερδίσουμε και τον Ιωνικό.Θα είναι δύσκολο παιχνίδι,θα μελετήσουμε τον αντίπαλο και θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε τις αδυναμίες του.Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα μου όσο πιο πολύ μπορώ και σημασία πάνω από όλα έχει η νίκη".

-Χρήστο, σε ευχαριστούμε για τον χρόνο που μας διέθεσες.

"Ευχαριστώ και εγώ πολύ. Συγχαρητήρια για το site σας και εύχομαι σε όλους υγεία και καλές γιορτές"।

Πηγή: MyBasketBall.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου