Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Δελτίο τύπου Εθνικού Πειραιώς 1923

Πειραιεύς 02/01/2012

ΝΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ

Ως πρώτη ανακοίνωση για το 2012 θέλουμε να κάνουμε στους φίλους του Εθνικού ένα πραγματικό δώρο. Όχι κάτι εφήμερο όπως μια μεταγραφή (όσο σημαντικό και αν είναι αυτό) αλλά κάτι που να κλείνει ένα κύκλο και να ανοίγει ένα καινούργιο στην 89χρονη ιστορία του συλλόγου μας.

Όπως υποσχεθήκαμε από την πρώτη μέρα της ενασχόλησης μας με τα κοινά του Εθνικού ,είχαμε ως πρώτη προτεραιότητα την αγωνιστική και εξω-αγωνιστική αξιοπιστία της ομάδας αλλά και το θέμα της ονομασίας της. Από την 29η Δεκεμβρίου 2011 οι προσπάθειες μας που διήρκησαν σχεδόν δυο μήνες πήραν επισήμως σάρκα και οστά και στα μητρώα του πρωτοδικείου Πειραιώς φαίνετε το οριστικό όνομα της ομάδας μας ως ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1923 . Όλα τα απαραίτητα έγγραφα κοινοποιήθηκαν στην ΕΠΣ Πειραιά και στην ΕΠΟ.

Δυο μήνες προσπαθειών που δυστυχώς συνοδευτήκαν από εκ των εσω κολλήματα και συκοφαντίες τα οποία δεν είναι του παρόντος να σχολιάσουμε μια και προτιμάμε να απαντάμε με πράξεις και όχι λόγια.

Η βούληση για την αγωνιστική ανάταση της ομάδας αλλά και της ενοποίησης όλων των ερασιτεχνικών της τμημάτων είναι δεδομένη και η συστράτευση του κόσμου του Εθνικού μας δίνει δύναμη και υπενθυμίζει σε όλους ότι όντως έχουμε γυρίσει σελίδα.

Με τιμή
Αγγελόπουλος Αλέξιος / Πρόεδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου