Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων και μετακίνησης οπαδών των φιλοξενουμένων




Σε συνέχεια της χθεσινής ανακοίνωσης ενόψει της αναμέτρησης με την Προοδευτική, ο Εθνικός Πειραιώς ανακοινώνει την απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων καθώς και την απαγόρευση οργανωμένης αλλά και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της ομάδας του Κορυδαλλού, όπως αποφασίστηκε επισήμως από την Ελληνική Αστυνομία. 

       Πιο αναλυτικά η απόφαση αυτή της Ελληνικής Αστυνομίας - όπως εγγράφως αναφέρεται- πάρθηκε λαμβάνοντας υπόψη:
"Το γεγονός ότι η μετακίνηση φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας προς το γήπεδο Καλλιθέας θα έχει ως επακόλουθο τη συνύπαρξη τους με φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας καθώς θα κινηθούν στην ίδια περιοχή χρησιμοποιώντας τους ίδιους οδικούς άξονες, χωρίς να μπορεί να διασφαλιστεί η ασφαλής προσέλευση και αποχώρηση τους προς και από την αθλητική εγκατάσταση και να αποτραπεί ο κίνδυνος πρόκλησης επεισοδίων" και " Τους εγκυμονούντες κινδύνους για τη δημόσια τάξη και ασφάλεια και την κοινωνικοοικονομική ζωή της ευρύτερης περιοχής και αποσκοπώντας στην εξασφάλιση της ομαλής τέλεσης του αγώνα, τήρηση της δημόσιας τάξης, προστασία των φιλάθλων, αθλητών, παραγόντων κλπ., πρόληψη επεισοδίων προ, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του, εντός, εκτός και πέριξ της αθλητικής εγκατάστασης, αλλά και στους οδικούς άξονες κίνησης των φιλάθλων, παρακαλούμε όπως αποφασίσετε, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 41Γ΄ παρ. 4 του Ν. 2725/1999, όπως τροποποιήθηκε μεταγενέστερα και ισχύει σήμερα και τις διατάξεις του άρθρου 5 παρ. 1 εδ. α, β' και δ' του Ν.4049/2012, την απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων στους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας (Α.Ο. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ), καθώς και την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης αυτών κατά τη διεξαγωγή του εν θέματι αγώνα στο γήπεδο
Καλλιθέας «Γρ. Λαμπράκης».

      Παράλληλα, η Διοίκηση του Εθνικού καλεί τον κόσμο να αγκαλιάσει την ομάδα και να κατακλύσει το γήπεδο της Καλλιθέας, στηρίζοντας με θέρμη και όπως πάντα σε κόσμια πλαίσια, αποφεύγοντας τις ύβρεις καθώς και κάθε ενέργεια που δεν συνάδει με το ήθος και το μεγαλείο του Εθνικού Πειραιώς.


Πηγή:http://www.ethnikosfc.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου