Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Εκρηκτικός Εθνικός 8-6 τα Χανιά




Το εκρηκτικό ξεκίνημα στον αγώνα με το ΝΟ Χανίων ήταν αυτό που χάρισε τη νίκη στον Εθνικό για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών. Η ομάδα του Φάνη Κουντουδιού μπήκε αποφασισμένη στην αναμέτρηση και προηγήθηκε με 5-0, το οποίο ήταν αρκετό ώστε να της δώσει τη νίκη με το τελικό 8-6. Οι Χανιώτες από την πλευρά του πάλεψαν και πλησίασαν στο 6-4 στο τρίτο οκτάλεπτο, όμως δύο τέρματα των Παπαδόγκωνα (πρώτος σκόρερ με τρία γκολ) και Καρούντζου έδωσαν οριστικά τη νίκη στην ομάδα του Πειραιά.

Με αυτό τον τρόπο ο Εθνικός κλείνει τον πρώτο γύρο στην τρίτη θέση έχοντας συγκομιδή 21 βαθμών, ενώ ο ΝΟ Χανίων θα βρεθεί στην 10η ή την 11η θέση ανάλογα με το αποτέλεσμα στο παιχνίδι ΑΟ Παλαιού Φαλήρου – ΠΑΟΚ.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα το λάθος που έκαναν οι άνθρωποι του Εθνικού δηλώνοντας λάθος στη σύνθεση τα νούμερα (Πρωτοψάλτης Νο 13 και Μπραΐμης Νο 14) με αποτέλεσμα να δοθεί πέναλτι υπέρ του ΝΟΧ. Αυτό ήταν κάτι που δε στοίχισε στους Πειραιώτες, αφού το σκορ ήταν 4-8 σε εκείνο το σημείο.

ΝΟ Χανίων ΑΝΕΚ Lines – Εθνικός 6-8 (0-3, 2-3, 2-0, 2-2)

ΝΟ Χανίων ANEK Lines (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Φλώρος, Πολύζος, Παπαδόπουλος Τρ., Αγιωργούσης, Αποστολάκης, Βουλγαράκης 1, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης 4, Μαραγκουδάκης, Μαζοκοπάκης 1, Πολυγεώργης, Χάλαρης, Παπαμανωλιουδάκης

Εθνικός (Φάνης Κουντουδιός): Τζωρτζάτος, Τζώρτζης, Θαλασσινός, Κόχειλας, Χονδροκούκης 1, Παπαγεωργίου, Παπαδόγκωνας 3, Καρούντζος 1, Φώσκολος 2, Μπεριστιάνος, Σκληρός, Πιτούλης, Πρωτοψάλτης, Μπραΐμης



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου