Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

Μαθητική εξέδρα από Εθνικό

Τη δημιουργία μαθητικής εξέδρας στο κλειστό του Εσπέρου, στην Καλλιθέα, αποφάσισαν από τον Εθνικό εν όψει των εντός έδρας αγώνων τους στην Α2.

Οι Πειραιώτες θα πηγαίνουν πλέον σε σχολεία της περιοχής και θα μοιράζουν δωρεάν προσκλήσεις στα παιδιά, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος, απέναντι στο Ηράκλειο (29/10, 17.00). Εξάλλου, αυτό το Σάββατο (22/10, 17.00) δοκιμάζονται στο Μετς κόντρα στο Παγκράτι.

Η ανακοίνωση: «Η διοικούσα επιτροπή του Εθνικού ανακοινώνει τη δημιουργία μαθητικής εξέδρας. Μια κίνηση που είναι επιβεβλημένη, προκειμένου να φέρουμε πιο κοντά τους αυριανούς φιλάθλους, και να βάλουμε τις ιδέες, τις αξίες και τα ιδανικά του συλλόγου και του αθλητισμού, σε κάθε σπίτι. Παίκτες της ομάδας θα επισκεφθούν τα σχολεία του Πειραιά και θα μοιράσουν προσκλήσεις, για την επόμενη εντός έδρας αναμέτρηση του συλλόγου, προκειμένου όλα τα παιδιά που θέλουν να παρακολουθήσουν αγώνες του Εθνικού, να μπορούν να έρχονται δωρεάν στο γήπεδο και να απολαμβάνουν το άθλημα που αγαπούν.

Η μαθητική εξέδρα είναι η πρώτη από μια σειρά ενεργειών, που αναλαμβάνει η διοικούσα επιτροπή, προκειμένου να προσφέρει στους μικρούς φίλους του συλλόγου, στα μικρά παιδιά του Πειραιά και όχι μόνο, που αγαπούν το μπάσκετ, τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες».


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου