Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

Πρεμιέρα με τρομερό διπλό για τον Εθνικό!

Πολύ καλύτερο από ότι αναμενόταν ήταν το παιχνίδι της πρεμιέρας με αντιπάλους τον Πανιώνιο και τον Εθνικό, με τις δύο ομάδες να δίνουν μεγάλη μάχη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Τελικά, ο Εθνικός κατάφερε να επικρατήσει με 9-6 και να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις του τη φετινή αγωνιστική περίοδο, σε μια έδρα που αποδείχθηκε εκ νέου ότι είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

Με τον Πανιώνιο να μπαίνει καλύτερα στο παιχνίδι και τον Καρακάση να είναι εξαιρετικά εύστοχος οι έμπειροι παίκτες του Εθνικού πήραν την κατάσταση στα χέρια τους στο δεύτερο ημίχρονο, με Παπαδόγκωνα και Μπεριστιάνο να πετυχαίνουν κρίσιμα τέρματα σερί, δίνοντας προβάδισμα στον «Αυτοκράτορα».

Οκτάλεπτα: 2-1, 0-2, 3-4, 1-2.

Πανιώνιος: Πρωτονοτάριος, Καρακάσης 3, Βυθούλκας, Δημακόπουλος, Μαζοκοπάκης, Κουλιεράκης, Θεοδόσης-Παπαλουκάς, Πανταζόπουλος, Γαβαλάς Σπύρος 1, Σταυρόπουλος 1, Βέκκος, Ποταμιάνος 1, Πιτούλης, Μαργουνάκης, Γαβαλάς Γαβριήλ.

Εθνικός: Τζωρτζάτος, Τζώρτζης 2, Σιώνης, Κόχειλας, Καζάζης, Τσαγκάρης, Παπαδόγκωνας 2, Χονδροκούκης 2, Φουτρής, Σκληρός, Μπεριστιάνος 3, Αγκόρτσας, Ματθαίου, Πρωτοψάλτης και Φουτρής Αλέξανδρος.

Game:

1ο οκτάλεπτο: Με καλή άμυνα σε λιγότερο και μπλοκ του Κουλιεράκη ξεκίνησε το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη, ενώ αμφότερες οι δύο ομάδες έπαιζαν αποτελεσματικές άμυνες. Αμέσως μετά ο Πανταζόπουλος κέρδισε αποβολή από τον Κόχειλα και ο Νίκος Καρακάσης πέτυχε το πρώτο γκολ του Πανιωνίου για φέτος (1-0). Ύστερα ο Σιώνης κέρδισε την ποινή και ο Χονδροκούκης ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Καρακάσης έφυγε στην κόντρα κέρδισε αποβολή από τον Φουτρή και μετά νίκησε ξανά τον Τζωρτζάτο για το 2-1. Στη συνέχεια ο Τζωρτζάτος απέκρουσε σουτ του Θεοδόση και ο Φάνης Κουντουδιός πήρε τάιμ άουτ. Λίγο πριν τη λήξη του οκταλέπτου ο Τζωρτζάτος έκανε εντυπωσιακό στοπ στον Πανταζόπουλο.

2ο οκτάλεπτο: Ξανά με τον Χονδροκούκη ο Εθνικός ισοφάρισε σε 2-2 σε παίκτη παραπάνω, με ωραίο σουτ στην απέναντι γωνία. Τα επόμενα λεπτά είχαν πολλή ένταση και ξύλο, με τις άμυνες να έχουν τον λόγο, ενώ σουτάρα του Καρακάση κατέληξε στη συμβολή των δοκαριών αμέσως μετά. Διακοπή προέκυψε λόγω βλάβης του ηλεκτρονικού πίνακα. Με την έναρξη ο Παπαδόγκωνας έφυγε στην κόντρα και σκόραρε για 2-3 υπέρ του Εθνικού. Στη λήξη του ημιχρόνου υπήρξε ένταση ανάμεσα σε Καρακάση και Φουτρή, χωρίς προεκτάσεις.

3ο οκτάλεπτο: Γκολ στην κόντρα από τον Ποταμιάνο έβαλε φωτιά στο παιχνίδι (3-3). Πανέμορφη λόμπα του Τζώρτζη από δεξιά έβαλε ξανά τον Εθνικό μπροστά με 3-4. Ο Σταυρόπουλος κέρδισε ποινή από τον Μπεριστιάνο και ο ίδιος ισοφάρισε το παιχνίδι σε 4-4. Την ίδια ώρα ο προπονητής του Εθνικού δέχθηκε κίτρινη κάρτα.

Με ταχύτατη εκτέλεση ο Παναγιώτης Παπαδόγκωνας έβαλε ξανά μπροστά τον «Αυτοκράτορα» με 4-5. Ο Μιχάλης Βέκκος αποβλήθηκε με αντικατάσταση για διαμαρτυρίες, αλλά ο Εθνικός δεν σκόραρε στον παίκτη παραπάνω.  Εκείνη τη στιγμή σφυρίχτηκε ξανά αποβολή υπέρ του Εθνικού, με την ένταση να κυριαρχεί.

Ο Γιάννης Τζώρτζης σκόραρε ξανά στον παίκτη παραπάνω και ο Εθνικός πήρε προβάδισμα δύο γκολ (4-6).  Σε παίκτη παραπάνω από κερδισμένη ποινή του Κουλιεράκη, ο Καρακάσης σκόραρε ξανά και έφερε το παιχνίδι στο γκολ (5-6). Ο Μπεριστιάνος με όμορφο σουτ από την περιφέρεια αύξησε εκ νέου το προβάδισμα για τους φιλοξενούμενους (5-7).

4ο οκτάλεπτο: Γκολ του Μπεριστιάνου από ασίστ του Παπαδόγκωνα έκανε το σκορ 5-8 και ο Εθνικός είχε πια σαφές προβάδισμα, όμως ο Πανιώνιος μείωσε το πρώτο γκολ του Σπύρου Γαβαλά στην Α1 ανδρών (6-8). Ξανά ο Μπεριστιάνος με λόμπα από κοντά έκανε το 6-9.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου