Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

«Λευκή» ισοπαλία στο Μοσχάτο





Στο 0-0 έμειναν Εθνικός και Ερμής Ζωνιανών στο γήπεδο του Μοσχάτου σε αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Οι «Κυανόλευκοι» δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα αλλά ανάγκασαν τους Κρητικούς στην πρώτη τους απώλεια βαθμών.


Ο Εθνικός είχε ξανά στην αρχική ενδεκάδα του τον Μιχάλη Μαντζώρο που επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του. Οι «Κυανόλευκοι» πίεσαν από την αρχή προσπαθώντας να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά τόσο η «κλειστή» άμυνα των Κρητικών όσο και οι αρκετές διακοπές που έγιναν «έκοψαν» σε μεγάλο βαθμό τον ρυθμό του αγώνα. Με τους Μάναλη, Βλάχο, Κομνηνό, Λεωνιδόπουλο και Παυλάκη ως κύριους εκφραστές και σε αρκετές στημένες φάσεις ο Εθνικός έχασε τις ευκαιρίες που θα του έδιναν ένα πολύ σημαντικό τρίποντο. Τον Βασίλη Βουτσινά βρήκαν μπροστά τους οι παίκτες του Ερμή όταν προσπάθησαν να βάλουν γκολ, καθώς ο έμπειρος γκολκίπερ του Εθνικού κράτησε το «μηδέν» μέχρι το τέλος.



Αρκετά ήταν τα παράπονα των «Κυανόλευκων» από την διαιτησία.

Εθνικός Πειραιώς (Θύμιος Γεωργούλης): Βουτσινάς, Στασινός, Γερόλυμος, Μαντζώρος, Πεχλιβανίδης, Λεωνιδόπουλος, Κομνηνός(84’ Χατζησάββας), Κατίδης, Μάναλης(73’ Σουλελές), Παυλάκης, Βλάχος



Ερμής Ζωνιανών (Γιώργος Πετράκης): Κόλλιας, Κοζυράκης(87’ Ραπτάκης), Πρωτογεράκης, Ανυφαντάκης, Γεωργούλης, Ταβλαδωράκης, Σκουτέλης(74’ Σεχολάρι), Φαμπίνιο, Τοπούζης, Προβυδάκης, Πλουσής Β.(79’ Πασιαλής)


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου