Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Μαχητές Δόξας Πευκών - Εθνικός 58-75‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏





Πολύ σπουδαία εκτός έδρας νίκη σημείωσε το Σάββατο 31/10 ο Εθνικός κόντρα στους Μαχητές Δόξάς Πεύκων με σκορ 58-75. Αυτή ήταν και η τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα μας μετά το Παγκράτι και τον Προμηθέα Πατρών ενώ στη συνέχεια υποδέχεται τον Φίλιππο Βέροιας στο κλειστό του ‘Εσπερου. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά και προηγήθηκαν με 11-4, όμως η ομάδα μας βρήκε τα πατήματά της και έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο με τη διαφορά να είναι το -4 (22-18).

Η συνέχεια όμως ήταν αποκλειστικά για τον Εθνικό ο οποίος με ηγέτες τους Βασιλόπουλο, Τότσιο και Γκιζόγιαννη κατάφεραν να ανατρέψουν τη διαφορά και να μέρους μπροστά την ομάδα μας με 8 πόντους με τη λήξη του ημιχρόνου (30-38). Στην επανάληψη, η ομάδα μας μπήκε αποφασισμένη να καθαρίσει το παιχνίδι και κατάφερε να πάρει μια διαφορά 15 πόντων, όμως οι γηπεδούχοι με ένα μικρό ξέσπασμα έκλεισαν το τρίτο δεκάλεπτο με 48-55. Η συνέχεια όμως ήταν μονόλογος για την ομάδα μας, η οποία κατάφερε να ανεβάσει τη διαφορά και να τη διατηρήσει σε διψήφια νούμερα μέχρι το τέλος του παιχνιδιού με το τελικό σκορ να είναι 58-75. Να τονίσουμε πως ο Νταμίρ Λάτοβιτς πέτυχε τους πρώτους του πόντους με τη φανέλα της ομάδας μας και έδειξε πως θα αποτελέσει βασικό εργαλείο για τη συνέχεια. ‘Αψογη η φιλοξενία στο κλειστό ΔΑΚ Πευκών με την ομάδα μας να ευχαριστεί τους γηπεδούχους με την υπόσχεση να ανταποδώσει στον δεύτερο γύρο.

Μαχητές Δόξας Πεύκων - Εθνικός 58-75
Διαιτητές: Παφίλης, Παγώνης, Πιτσίλκας.
Δεκάλεπτα: 21-18, 30-38, 48-55, 58-75.
Μαχητές Δόξας Πεύκων (Χατζηκυριακίδης): Απιδόπουλος 2, Μπουρδάνος 6, Χονδρογιάννης, Γερομιχαλός, Ελευθεριάδης 14 (2),
Μαυρογιάννης 6, Θωμαϊδης, Στόλης, Γράβας 5, Μάρουσιτς 11 (1), Γράβας 18, Θόρστέινσον 10, Λευκαδίτης 4.
Εθνικός (Βλάχος): Μάντζαρης 3 (1), Τζόλος, Τότσιος 20 (2), Βασιλόπουλος 10 (2), Παλαιοχωρίτης, Ράπτης 6, Γκιζόγιαννης 17 (3), Λάτοβιτς 4, Τζιάλλας 2, Ψυλέας 4, Μαγκουνής 9.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου