Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Βλάχος: «Νίκη που μας αλλάζει στόχους» (vid)




Ο Εθνικός πανηγύρισε σπουδαία νίκη επί του Προμηθέα Πατρών και ο προπονητής του, Βαγγέλης Βλάχος, παραδέχθηκε πως πλέον μπορούν να κοιτούν τα πλέι οφ με άλλο μάτι.

Οι Πειραιώτες πέτυχαν την τρίτη νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα της Α2, η οποία τους αλλάζει στόχο όπως εξήγησε ο τεχνικός τους στο επίσημο διαδικτυακό κανάλι τους στο Youtube: «Πολύ σημαντική νίκη εάν αναλογιστεί κανείς πως είχαμε τρία παιχνίδια και δύο ντέρμπι μέσα σε εφτά ημέρες, η ομάδα άντεξε και κατάφερε και πήρε δύο νίκες στα τρία ματς κι έχασε το άλλο δύσκολα στο Φάρο. Είναι μια νίκη πολύ σημαντική, γιατί μας αλλάζει ουσιαστικά στόχους, με την έννοια ότι όταν κερδίζεις έναν από τους διεκδικητές της ανόδου έστω και στην έδρα σου κοιτάζεις τα πλέι οφ με διαφορετικό μάτι».

Κλείνοντας, ο Βαγγέλης Βλάχος αναφέρθηκε στην αγωνιστική κατάστασή τους: «Εμείς είχαμε πολλά προβλήματα πριν από την έναρξη των επίσημων αγώνων μας, άρα δεν μπορούσαμε να έχουμε καλή προπόνηση. Αυτή η νίκη μας δίνει και χρόνο και ψυχολογία για να δουλέψουμε και να δούμε πιο καλά το μέλλον».






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου