Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Εθνικάρα στη Θεσσαλονίκη!



Θέαμα προσέφεραν απλόχερα ΠΑΟΚ και Εθνικός στο «Ποσειδώνιο» κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης, με τον «Αυτοκράτορα» να παίρνει σπουδαίο διπλό με τελικό σκορ 9-7!
Οι δύο από τις πιο ενδιαφέροντες ομάδες της Α1 ανδρών φέτος έκαναν «ντέρμπι» την μεταξύ τους αναμέτρηση, κάτι που ήταν αναμενόμενο, ενώ είναι γεγονός ότι ΠΑΟΚ και Εθνικός έχουν πρωταγωνιστήσει στα πιο ωραία παιχνίδια της σεζόν έως τώρα.
Πριν τον αγώνα ο Εθνικός είχε 12 βαθμούς και ο ΠΑΟΚ 10, βρισκόμενοι σε 3η και 4η θέση αντίστοιχα και πλέον η ομάδα του Φάνη Κουντουδιού, ξέφυγε 5 βαθμούς από το σύνολο του Πάνου Βέργου.
Με τον Μάριο Χατζηκυριακάκη να κάνει ακόμη ένα μεγάλο παιχνίδι επιθετικά στη συγκεκριμένη έδρα, ο Εθνικός προηγήθηκε 0-1, όμως ο ΠΑΟΚ με αντεπίθεση έκανε σερί 4-0, με δυο γκολ από Κουτσιαλή, ένα από Κόχειλα και ένα από Νικολαϊδη.
Κάπου εκεί ο Εθνικός αντέδρασε, μείωσε με Νικήτα Κόχειλα και Φουτρή, ισοφάρισε με γκολ του Χαραλαμπόπουλου και πέρασε μπροστά με γκολ του νεαρού Αργυρόπουλου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Χαραλαμπόπουλος έκανε το 6-4 για τον Εθνικό, με τον Χρήστο Παπαποστόλου να μειώνει σε 6-5 και τον Χατζηκυριακάκη να κάνει το 7-5.
Στη συνέχεια, Μπεστιάνος και Αργυρόπουλος έκαναν το 9-6 για την ομάδα του Φ.Κουντουδιού, με τον ΠΑΟΚ το μόνο που καταφέρνει είναι να μειώσει στο τελευταίο δευτερόλεπτο σε 9-7 με γκολ του Μαζοκοπάκη.
Οκτάλεπτα: 3-1, 1-4, 1-1, 2-3.
ΠΑΟΚΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΦοροτζίδηςΤζωρτζάτος
ΠροσινικλήςΤζώρτζης
ΜιτελούδηςΘαλασσινός
Κουτσιαλής 2Κόχειλας Ν. 1
Κόχειλας Ι. 1Χατζηκυριακάκης 2
ΤζελάτηςΜίσιτς
Παπαποστόλου 2Χαραλαμπόπουλος 3
Νικολαϊδης 1Χονδροκούκης
ΔημητριάδηςΦούτρης 1
ΘωμάκοςΞανθόπουλος
Μαζοκοπάκης 1Μπεριστιάνος 1
Σολανάκης
Κεχαγιάς Στρ.
ΤσολακούδηςΑϊβαλιώτης
ΜουρατίδηςΑργυρόπουλος 1 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου