Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Κούπα με...Νικολό και αποθέωση






Σε μία γιορτή λιτή και καθαρά οικογενειακή ο Εθνικός πανηγύρισε σεμνά και ταπεινά την άνοδο στην Γ κατηγορία καταδεικνύοντας ότι η ώρα της ανάκαμψης είναι εδώ.
  Στο γήπεδο του Μοσχάτου, η "κυανόλευκη" οικογένεια πανηγύρισε την κατάκτηση των τριών τίτλων  στη φετινή σεζόν ,αλλά κυρίως  την άνοδο που ήταν το όνειρο από τη στιγμή  που η ομάδα βρέθηκε  στα τοπικά ..Κάτι που φίλοι και εχθροί έλεγαν ότι δεν της άξιζε κάτι τέτοιο..
  Πρίν την  έναρξη του αγώνα ο παρουσιαστής της εκδήλωσης και παλιός παίκτης της ομάδας μας κ.Δημήτρης Αυχούδιας αφού παρουσίασε ένα ένα τους παίκτες της ομάδας και το προπονητικό τίμ  εν συνεχεία παρουσίασε τους παλαίμαχους μας και το λόγο  πήρε ο Πρόεδρος του συλλόγου Αλέξης Αγγελόπουλος που τόνισε ότι γίνεται τεράστια προσπάθεια  για να μπορέσει να επανέλθει η ομάδα στον ερασιτέχνη,ενώ έκανε αναφορά και σε κάποιες δυσκολίες που υπάρχουν  όσον αφορά στο κομμάτι  του γηπέδου, από  την πλευρά  του ΤΑΙΠΕΔ αλλά θα  ξεπεραστούν  και ο Εθνικός θα έχει σύντομα το δικό του γήπεδο..
Εν συνεχεία πέντε παίκτες από τις ακαδημίες έλαβαν μέρος  στο  beat voutsi από τα  11 βήματα κάτι που κατάφεραν  δύο από τους 5 λιλιπούτειους άσους και εν συνεχεία όλοι οι συμμετέχοντες κέρδισαν από μία φανέλα και ένα ημερολόγιο υπογεγραμμένο από τους παίκτες.
  Ο κόσμος του συλλόγου μπορεί να μην γέμισε το γήπεδο , άλλωστε όπως είπε ο Πρόεδρος," μάλλον ακόμα δεν έχουμε μάθει να πανηγυρίζουμε μετά από τις πικρές του παρελθόντος αλλά θα το μάθουμε και αυτό", ωστόσο η "ζεστασιά" μέσα στο γήπεδο από τους πιστούς και βέβαια τους οργανωμένους  που έκαναν τρελή φασαρία  έκανε τη διαφορά..
  Μέσα στο γήπεδο το παρόν συνάντησε την ιστορία..Και βέβαια το παρόν έγραψε ιστορία καθώς ανέβασε την ομάδα από τα τοπικά και όσοι νομίζουν ότι αυτό ήταν εύκολο πλανώνται πλάνην οικτρά..
 Ο Λύγκος,ο Σύρος, ο Σάμιος, ο Σούφλας, ο Βουτσινάς, συνάντησαν Αντωνάτο ,Ρασιδάκη,Ζερβουδάκη ,Κατσικογιάννη ,Μπατσινίλα  και όλα τα άλλα τοτέμ  της "κυανόλευκης" ιστορίας.
 Η συγκίνηση έκδηλη αλλά και το πάθος μέσα στον αγωνιστικό χώρο απίστευτο..Οι κυανόλευκοι παλαίμαχοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό  και μάλιστα στο 25 λεπτης διάρκειας  φιλικό ανά ημίχρονο κατάφεραν να προηγηθούν  με το γκολ του Μέλλου..Αυτό αφύπνισε τους παίκτες του Χατζηαλέξη  οι οποίοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με ωραία λόμπα του Σκαφτούρου ενώ πήραν τη νίκη με το γκολ του Νικολόπουλου  που πανηγυρίστηκε έξαλλα και το οποίο ήταν το τελευταίο της σεζόν με το " Νικολό" να γνωρίζει την αποθέωση...Οι "Πινέζες" έστησαν το δικό τους πάρτι  με το σφύριγμα της λήξης  και όλοι έδωσαν το  ραντεβού για την Γ Εθνική..


ethnikos-fc.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου