Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ   ΕΚΤΑΚΤΗ    ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ Καλούνται  τα   ταμειακώς  εντάξει  μέλη  του  ΕΘΝΙΚΟΥ  Ο.Φ.Π.Φ.  σεΕκτακτη Γενική Συνέλευση απολογισμού και Αρχαιρεσιών που θα πραγματοποιηθείστα γραφεία του συλλόγου μας Ακτή Πρωτοψάλτη 1α Μικρολίμανο τη Δευτέρα 30Ιουνίου 2014 και ώρα 18:30. Σε περίπτωση μη απαρτίας,  η Εκτακτη Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί πραγματοποιούμενη στις 20:00 στον ίδιο χώρο και  την ίδια ημέρα 30 Ιουνίου 2014,με όσα ταμειακώς εντάξεις μέλη και εάν ευρίσκονται και σύμφωνα με τα στο ισχύον καταστατικό οριζόμενα.
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1) Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα  της  Εκτακτης απολογιστικής και Αρχαιρετικής Γ.Σ.
2) Ανάγνωση και επικύρωση πρακτικών προηγούμενης Γ.Σ.
3) Έγκριση διοικητικού και οικονομικού απολογισμού από την 01/01/2014 έως και 31/05/2014.
4) Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής
5) Απαλλαγή μελών του απερχόμενου Δ.Σ. και της Ελεγκτικής Επιτροπής  πάσηςευθύνης
6) Εκλογή Τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής διεξαγωγής αρχαιρεσιών
7) Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Δ.Σ. και Ελεγκτικής Επιτροπής
8) Διάφορα άλλα θέματα
Οι  αιτήσεις  υποψήφιων  ταμειακώς  εντάξει  μελών  για  το  Δ.Σ.  ως  και  της Ελεγκτικής Επιτροπής θα γίνονται δεκτές στα γραφεία του Ομίλου μας έως και την Παρασκευή 27/06/2014 και ώρες 11:00-19:00 μμ.
Δικαίωμα συμμετοχής στην έκτακτη  Γ.Σ. και στις αρχαιρεσίες έχουν όλα τα μέλητου συλλόγου, που τηρούν τις σχετικές προϋποθέσεις που προβλέπονται από το νόμοκαι το Καταστατικό και είναι ταμειακώς εντάξει.
Τα μέλη που έχουν να πληρώσουνσυνδρομές πάνω από 2 έτη, θεωρούνται ταμειακώς ενήμερα εφόσον καταβάλλουν εφάπαξ  το ποσόν των 100€.  Διευκρινίζεται ότι , οι υποψήφιοι για το Δ.Σ πρέπει να έχουν  καταβάλει  το  ποσόν  αυτό  έως  και  την  27η  Ιουνίου  2014,  τα  δε  απλά  μη υποψήφια μέλη, αλλά ψηφοφόροι, μπορούν να καταβάλουν το ποσόν αυτό και μέχρι πριν την έναρξη των αρχαιρεσιών.
Η εξόφληση των οφειλομένων συνδρομών θα γίνονται στα γραφεία μας από ώρα11:00-19:00 (πλην Σαββατοκύριακου) καθώς επίσης και προ της ενάρξεως της Γ.Σ.στον τόπο διεξαγωγής της , όπως διευκρινίστηκε παραπάνω. 
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ Ο.Φ.Π.Φ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ                               ΖΩΤΟΥ ΜΑΡΙΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου