Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2014

Εθνικός: Με ιταλική φινέτσα

Εθνικός: Με ιταλική φινέτσα | onsports.gr


Την έναρξη της συνεργασίας τους με γνωστή ιταλική εταιρία ρουχισμού, εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς, ανακοίνωσαν οι διοικούντες τον Εθνικό.

Ανανεωμένοι θα εμφανιστούν την καινούρια σεζόν, που θα τους βρει να αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Α2, οι Πειραιώτες. Οι διοικούντες τον Εθνικό κατέληξαν σε συμφωνία με την εταιρία «Legea», για να τους ντύσει τη νέα χρονιά με ολοκαίνουριες εμφανίσεις. Επίσημο εκπρόσωπος της εταιρίας στην Ελλάδα είναι ο Λεονάρντο Κουρατόλο και συνεργάτης της η «Zarifis Sportswear».

Η ανακοίνωση: «Η ιταλική φινέτσα θα «συνοδεύει» τις φετινές εμφανίσεις της ομάδας μπάσκετ του Εθνικού Πειραιώς, καθώς η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με την ιταλική, αρκετά γνωστή αθλητική εταιρία ένδυσης, Legea, που θα αναλάβει να «ντύσει» την πρώτη ομάδα αλλά και τα τμήματα υποδομής. Η Legea συνεργάζεται με πολλές ομάδες στην Ευρώπη, όπως για παράδειγμα οι ιταλικές Pistoia Basket στη Lega A’ Ιταλίας, Orlandina, Veroli Basket, Imola κ.ά. Εthnikos Piraeus BC, νέα φανέλα, ίδιο πάθος! Ο πρόεδρος Δημήτρης Καραφαντής, ο αντιπρόεδρος Μάνος Παγώνης».


onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου