Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Ανοίγει ο δρόμος για το γήπεδο




Mε τον πλέον  επίσημο τρόπο σφραγίστηκε η δυνατότητα  του Εθνικού και άλλων ομάδων να επιχορηγηθούν από την Περιφέρεια για  τα γήπεδα τους μιας και η   συγκεκριμένη ρύθμιση είναι πλέον και νόμος του κράτους.


Την  προηγούμενη Πέμπτη είχε ψηφιστεί το σχετικό νομοσχέδιο του ΥΠΕΚΑ το οποίο περιελάβανε διατάξεις για τη βελτίωση υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων, αλλά και το άρθρο 24 που επιτρέπει στις περιφέρειες  να επιχορηγούν αθλητικά έργα κάτι το οποίο μέχρι τώρα είχε  υπό την αιγίδα της η ΓΓΑ. Το …τυπικόν  του θέματος έκλεισε λοιπόν με τη δημοσίευση της ρύθμισης στο ΦΕΚ,μιας και οι "κυανόλευκοι" όπως και άλλες ομάδες μπορούν να εκταμιεύσουν το προβλεπόμενο ποσό  και πλέον ανοίγει ο δρόμος για το όνειρο τόσων χρόνων που αφορά στους φίλους του Εθνικού .


Οι δικηγόροι του Προέδρου της ομάδας, Αλέξη Αγγελόπουλου  και ο ίδιος βέβαια βρίσκονται σε διαρκείς συζητήσεις με την περιφέρεια για όλες τις λεπτομέρειες  που αφορούν στο  εν λόγω θέμα  που μπαίνει πλέον  σε άλλες διαστάσεις,με τις εξελίξεις να αναμένονται σε σύντομο χρονικό διάστημα…




ethnikos-fc.blogspot.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου